" /> 150 de miei au murit într-un incendiu la un adăpost de animale din Satu Mare - Stiri de Ultima Ora | Stirile Zilei Online
Bani Si AfaceriMondenPoliticaStiri ExterneStiri Romania

150 de miei au murit într-un incendiu la un adăpost de animale din Satu Mare150 de miei au murit astăzi în urma unui incendiu izbucnit la un adăpost de animale din Homorodul de Jos, din cauza unei ţigări aprinse, informează Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Satu Mare.

Acțiunea pompierilor, care a durat trei ore, a fost îngreunată din cauza vântului şi a lipsei unei surse de apă în apropiere.

La faţa locului s-au deplasat 10 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu cu 3 autospeciale de stingere, relatează Agerpres.

Deşi apelul la 112 anunţa că nu există victime sau animale surprinse în construcţia incendiată, ajunse la locul evenimentului, forţele de intervenţie au descoperit faptul că nu toate animalele au fost evacuate.

“Este vorba despre un număr de 150 de miei care nu au mai putut fi salvaţi”.ISU Satu Mare:

Potrivit sursei citate, flăcările au mistuit acoperişul adăpostului de animale pe o suprafaţă de aproximativ 1.000 mp, precum şi 10 baloţi de fân, iar cauza probabilă a incendiului o reprezintă fumatul în locuri nepermise.

FOTO: presasm.ro

Post-ul 150 de miei au murit într-un incendiu la un adăpost de animale din Satu Mare apare prima dată în Libertatea.

Stiri asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close