Loading...
Bani Si AfaceriMondenPoliticaStiri ExterneStiri Romania

A primit cadou o mașină după ce s-a aflat că mergea 9 kilometri pe jos până la locul de muncă
O americancă a primit cadou o mașină după ce s-a aflat că mergea pe jos nouă kilometri pentru a ajunge la locul de muncă.

Anita Singleton este o femeie în vârstă de 52 de ani care este casieră la un supermarket Walmart din orășelul Slidell, Louisiana.

În fiecare zi, femeia mergea 9 kilometri pe joc pentru a ajunge la locul de muncă. Anita parcurgea distanța în aproximativ trei ore. pelca de acasă la ora 4:00 dimineața pentru a ajunge la ora 7:00 la serviciu.

Într-una dintre zile, Anita a fost văzută pe drum, într-o zonă periculoasă, de un polițist. Acesta s-a oferit să o ducă cu mașina la serviciu, astfel că agentul a aflat povestea femeii.

Ulterior, polițistul Bradley Peck a povestit despre Anita pe contul său de socializare.

Matt Bowers, un vânzător de automobile, a auzit despre povestea Anitei și a decis să-i facă cadou un automobil nou-nouț.

“Vând automobile, în mod normal, dar am hotărât că este foarte corect să îi dăruiesc o mașină Anitei”, a declarat Matt Bowers.

În momentul în care a fost dusă de o mașină de poliție la magazinul vânzătorului de automobile, femeia a avut parte de cea mai mare supriză când a aflat că primește o mașină nouă gratis.

FOTO: SlidellPD

Citește și:

Referendum 2019 pentru justiție. Unde poți vota și care sunt procedurile pentru votul din 26 mai

Post-ul A primit cadou o mașină după ce s-a aflat că mergea 9 kilometri pe jos până la locul de muncă apare prima dată în Libertatea.ro.

Loading...

Stiri asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close