" /> Acuzații de protecție a primarului Gabriela Firea la adresa Digi 24, din partea jurnalistei demisionare Alice Iacobescu - Stiri de Ultima Ora | Stirile Zilei Online
Bani Si AfaceriMondenPoliticaStiri ExterneStiri Romania

Acuzații de protecție a primarului Gabriela Firea la adresa Digi 24, din partea jurnalistei demisionare Alice IacobescuDupă ce a demisionat de la pupitrul știrilor Digi 24, jurnalistă Alice Iacobescu a spus la „Pagina de media”, că sunt prea puține știri negative față de felul în care este condus orașul și la cât de rău se trăiește în București!

Alice Iacobescu a fost invitată la un dialog la site-ul Pagina de media. La un moement dat, realizatorul Petrișor Obase a citit o întrebare din partea altui jurnalist, Ovidiu Vanghele, care a întrebat-o: „E adevărat că la Digi 24 este protejată Gabriela Firea?”

Prezentatoarea demisionară a preferat să nu răspundă explicit, ci să confirme printr-un exemplu.

Ea a spus că viața în București este un calvar pentru locuitorii orașului și că acest lucru se vede prea puțin în știrile de la Digi 24.

În schimb, a spus tot ziarista, „după gustul meu, Gabriela Firea este prezentă prea des pe ecrane”.

Alice Iacobescu a punctat că s-a despărțit de Digi 24 din cauza prea deselor diferențe de viziune editorială.

Post-ul Acuzații de protecție a primarului Gabriela Firea la adresa Digi 24, din partea jurnalistei demisionare Alice Iacobescu apare prima dată în Libertatea.

Stiri asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close