Loading...
Bani Si AfaceriMondenPoliticaStiri ExterneStiri Romania

Adolescent înecat într-un canal de irigații, la Poarta Albă. Băiatul este căutat de scafandri
Alertă, joi seara, în localitatea Poarta Albă din județul Constanța. Un adolescent de 15 ani e căutat de scafandri după ce, împreună cu doi minori, a intrat în apa unui canal de irigații pentru a se scălda și nu a mai ieșit. 

La fața locului intervin mai mulți scafandri, a anunțat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) “Dobrogea”.
„În urma apelului la 112 privind adolescentul posibil înecat, intervin 7 autospeciale de scafandri, cu 23 de scafandri, o autospecială de stingere, o ambarcaţiune, un autocamion, în total 10 subofiţeri. (…) Din primele informaţii, trei copii ar fi plecat la scăldat, doi din ei s-au întors, dar unul, nu. Papucii acestuia sunt pe mal. Cei doi copii l-ar fi văzut când s-a dus la apa adâncă şi nu a mai ieşit”, a transmis ISU, conform Agerpres.
La faţa locului se află şi un echipaj SMURD de la Medgidia.

Vă avertizăm! Imaginile au un puternic impact emoțional!

<iframe width=”740″ height=”400″ src=”https://www.youtube.com/embed/M2Otsyl3Uus” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Tot astăzi, cinci elevi s-au înecat în apele unui baraj.

Citește și:

5 puncte esențiale despre europarlamentare: PSD, la cel mai slab rezultat istoric, comparabil doar cu venirea CDR, prima alternanță la guvernare!

 

Post-ul Adolescent înecat într-un canal de irigații, la Poarta Albă. Băiatul este căutat de scafandri apare prima dată în Libertatea.ro.

Loading...

Stiri asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close