În sfera complexă a industriei moderne, AERNOVA INDUSTRIAL SERVICE S.R.L. este renumită pentru expertiza sa în compresoarele cu surub, oferind soluții fiabile și performante.

Cu o experiență solidă de peste 15 ani în domeniul mentenanței industriale, firma noastră, înființată în 2021, își are sediul pe Str. EGRETEI, nr. 31, în Brașov, și vă așteaptă de luni până vineri, între 08:00 și 17:00.

Specializați în vânzarea și repararea echipamentelor pentru producție, tratarea și stocarea aerului comprimat, ne concentrăm pe oferirea de soluții optime pentru întreținerea și repararea compresoarelor cu surub. Lucrăm strâns cu branduri de renume precum ALUP, ALMIG, AIRPRESS, ATLAS COPCO, BOGE, CECCATO, MARK, KAESER, KTC, și altele.

Echipa noastră de specialiști bine pregătiți se angajează să ofere servicii de cea mai înaltă calitate pentru a menține eficiența și fiabilitatea echipamentelor industriale.

Suntem aici pentru a fi partenerul dvs. de încredere, garantând funcționarea optimă a compresoarelor cu surub pentru o producție fluidă și eficientă.

Pentru informații suplimentare și pentru a iniția o colaborare, vă invităm să ne contactați la numărul de telefon: 0723 190 362 sau prin e-mail la: office@aernova.ro.

AERNOVA INDUSTRIAL SERVICE S.R.L. – Profesioniștii în Compresoare Industriale cu Surub, pentru Performanță și Fiabilitate garantate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *