" /> Andreea Berecleanu pleacă de la știri de ziua fiicei sale. Eva, elevă la un liceu britanic, împlinește 18 ani - Stiri de Ultima Ora | Stirile Zilei Online
Bani Si AfaceriMondenPoliticaStiri ExterneStiri Romania

Andreea Berecleanu pleacă de la știri de ziua fiicei sale. Eva, elevă la un liceu britanic, împlinește 18 aniAndreea Berecleanu se pregătește pentru aniversarea fiicei sale, Eva Zaharescu, care va deveni majoră peste doar câteva zile. Elevă la un liceu privat din Londra, fata nu și-a dorit o petrecere mare de ziua ei, ci să aibă familia alături.

Andreea, căreia Eva îi seamănă leit, și-a întrebat din vreme fata cum vrea să petreacă la majorat, iar când aceasta i-a mărturisit dorința, și-a anunțat imediat șefii că are nevoie de o zi liberă, apoi a-nceput să caute bilete de avion. Vineri, 20 septembrie, când fata împlinește 18 ani, Andreea nu va prezenta știrile la Antena 1, pentru că va fi departe de țară.

“Eva este la Londra și o să mergem să ne întâlnim cu ea acolo. Nu este un copil altfel, dar alegerile pe care le face sunt diferite, asta spun din perspectiva mamei. Dacă toată lumea își face petreceri cu 50,  100 de copii la majorat, ea va fi altfel. Eva a ales să mergem pentru un weekend undeva, nu la Londra, dar să fie aniversarea într-un cadru restrâns. O să fim 4-5 persoane maximum, familia și, probabil, nu știu sigur, încă unul sau doi prieteni, cei mai buni. Ziua ei este vineri, mi-am luat liber deja”, ne-a mărturisit vedeta Observatorului.

Scutită la liceu de ziua ei

Aniversarea va avea loc într-un loc special, la dorința sărbătoritei. “Va fi aproape de Anglia, într-un loc ales de ea. A avut opțiunea de a veni în țară pentru un weekend, dar nu a vrut asta. Oricum, va fi scutită vineri de la școală, voi cere eu permisiunea de a pleca, pentru că ziua ei de naștere pică vineri”, ne-a spus știrista de la Antena 1.

Foto: Unica/ Eli Driu

Post-ul Andreea Berecleanu pleacă de la știri de ziua fiicei sale. Eva, elevă la un liceu britanic, împlinește 18 ani apare prima dată în Libertatea.

Stiri asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close