În căutarea rochiei de mireasă perfecte, Anne’s Bridal este răspunsul pentru miresele care doresc să se simtă ca o adevărată prințesă în ziua cea mare. Cu o pasiune pentru eleganță și o colecție uimitoare de rochii de mireasă stil „printesă”, Anne’s Bridal creează magie și transformă vise în realitate.

Magia Rochiilor de Mireasă Stil Printesă

Fiecare rochie de la Anne’s Bridal este o operă de artă. Aceste rochii „printesă” emană romantism și grandoare, oferind miresei un aer nobil și o senzație de basm.

Diversitate de Stiluri

Anne’s Bridal oferă o gamă variată de modele de rochii de mireasă stil „printesă” pentru a satisface toate gusturile. Indiferent dacă vrei dantelă subtilă sau strălucire de paiete, mâneci lungi sau fără mâneci, trenă detasabilă sau nu, vei găsi rochia ideală pentru visul tău de nuntă.

Comandă Simplificată

Anne’s Bridal face procesul de achiziție ușor și convenabil. Cu un timp de onorare a comenzilor de minim 4-5 luni și jumătate, vei avea destul timp pentru orice modificări. La semnarea contractului, se achită un avans de 50% din prețul rochiei.

Descoperă-ne în București și Timișoara

Anne’s Bridal are două locații, pentru accesibilitate maximă. În București, te așteptăm pe Calea 13 Septembrie, numărul 162, Demisol, Sector 5, iar în Timișoara, ne găsești pe Bulevardul General Ion Dragalina, numărul 24. Cu un program flexibil, inclusiv în weekend, suntem aici pentru a te ajuta să alegi rochia perfectă.

Contactează-ne

Dacă ai întrebări sau dorești să programezi o probă, ne poți contacta la:

Descoperă întreaga colecție de rochii de mireasă stil „printesă” și transformă-ți ziua nupțială într-un basm de poveste pe site-ul nostru.

Anne’s Bridal este alegerea perfectă pentru miresele care doresc să se simtă ca niște prințese în ziua nunții. Alege acum rochia visurilor tale și trăiește o zi magică pe care nu o vei uita niciodată!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *