" /> Bărbatul olandez, suspectat că a ucis o fetiță de 11 ani din Dâmbovița, a plecat din țară - Stiri de Ultima Ora | Stirile Zilei Online
Bani Si AfaceriMondenPoliticaStiri ExterneStiri Romania

Bărbatul olandez, suspectat că a ucis o fetiță de 11 ani din Dâmbovița, a plecat din țarăUn bărbat olandez, considerat suspect în cazul fetiței de 11 ani care a fost găsită moartă în județul Dâmbovița, a plecat din România. Individul a fost audiat, însă la acel moment anchetatorii nu aveau suficiente date pentru a lua o măsură împotriva acestuia.

Prin probele descoperite la fața locului, autoritățile l-au localizat pe cetățeanul olandez în zona în care a fost găsită moartă fetița de 11 ani. Este vorba despre un câmp din apropierea satului Gura Șuții din Dâmbovița, relatează g4media.

Zona în care a fost descoperit cadavrul fetiței / foto: reporterpenet

Cetățeanul olandez, considerat suspect în acest caz, a și stat de vorbă cu polițiștii români sâmbătă, însă, la acel moment nu existau suficiente probe pentru ca anchetatorii să ia o măsură împotriva acestuia, conform digi24.

Este deschis un dosar penal, cercetările se fac cu privire la infracţiunea de omor, lipsirea de libertate şi, evident, că nu excludem violul sau alte acte de agresiune sexuale.Mihai Dincă, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița

Mihai Dincă, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, Mihai Dincă, a declarat că, inițial, cazul a fost ca dispariție, ulterior fiind deschis dosar penal pentru lipsire de libertate.

S-a mers pe foarte multe variante, nu s-a exclus că fetița s-ar fi putut rătăci pe câmp. S-a mers și pe varianta răpirii acesteia.Mihai Dincă, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița

Anchetatorii au precizat că au fost verificate camerele de supraveghere și au stabilit un cerc de autoturisme suspecte aflate în zona în care a dispărut copila. În cadrul unei conferințe de presă, Mihai Dincă a afirmat că principalul suspect este un cetățean străin, fără a preciza că este vorba despre un cetățean olandez.

Mihaela Adriana Fieraru, o fetiță de 11 ani care a dispărut vineri după școală, a fost găsită moartă duminică.

La operațiunea de căutare a copilei au fost implicați peste 200 de persoane, polițiști, pompieri, jandarmi, precum și localnici. De asemenea, au fost folosite drone și un elicopter.

Post-ul Bărbatul olandez, suspectat că a ucis o fetiță de 11 ani din Dâmbovița, a plecat din țară apare prima dată în Libertatea.

Stiri asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close