Loading...
Bani Si AfaceriMondenPoliticaStiri ExterneStiri Romania

Barem română Evaluare Națională 2019. Cum sunt corectate și punctate subiectele
Ministerul Educației a publicat baremul de corectare pentru subiectele la română la Evaluare Națională 2019. În total, 154.956 de absolvenți ai claselor a VIII-a au susținut azi proba scrisă la limba română din cadrul examenului de Evaluare Națională.

Baremul de corectare la română la Evaluarea Națională:

Subiectele la română la Evaluarea Națională:

Anul acesta, absolvenții de clasa a VIII-a au avut, la subiectul I, punctul B, de redactat o argumentație prin care să demonstreze că fragmentul din „Ultima cursă” de Horia Lovinescu aparține genului dramatic.

La subiectul II, punctul B, aceștia trebuie să realizeze o compunere în care să prezinte o întâmplare petrecută acasă sau la școală, în timpul unei activități de lectură.

Rezultatele de la examenul de Evaluarea Națională 2019 se dau pe 25 iunie, iar cei nemulțumiți de notele obținute pot face contestație tot pe 25 iunie între orele 14.00 și 20.00. 

Evaluare Națională 2019 – Calendar

18 iunie – Evaluare Națională la Limba și literatura română – probă scrisă 20 iunie – Evaluare Națională la Matematica – probă scrisă 21 iunie – Evaluare Națională la Limba și literatura maternă – probă scrisă 25 iunie – Afișarea rezultatelor înaintea contestațiilor (până la ora 12:00) 25 iunie – Depunerea contestațiilor (orele 14:00 – 20:00) 26-28 iunie – Soluționarea contestațiilor 29 iunie – Afișarea rezultatelor finale după soluționarea contestațiilor

Citește și:Subiecte Evaluare Națională 2019 – Română. La subiectul I a picat un text din genul dramatic

ADMITERE LICEU 2019. Topul liceelor din București după ultima medie de intrare

Post-ul Barem română Evaluare Națională 2019. Cum sunt corectate și punctate subiectele apare prima dată în Libertatea.ro.

Loading...

Stiri asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close