Pitesti, un oraș plin de viață din inima României, a găzduit mereu o varietate impresionantă de restaurante și pizzerii care oferă o gamă diversificată de gusturi și arome. Cu toate acestea, când vine vorba de pizza italiană autentică și de delicii mediteraneene, există un nume care se evidențiază: Pizzeria Sapori Italia. Cu două locații în Pitesti – Sapori Italia Auchan și Sapori Italia Craiovei – această pizzerie și restaurant oferă o experiență culinară autentică care vă aduce gusturile Italiei direct la ușa dvs.

Diversitate în Fiecare Felie de Pizza

Unul dintre punctele forte ale Pizzeriei Sapori Italia este gama sa vastă de sortimente de pizza. Această selecție bogată acoperă toate preferințele, de la clasicele sortimente precum Capriciosa și Salami la creații mai inedite, cum ar fi Focaccia sau Diavola. Cu dimensiuni variate, puteți alege pizza de 32cm, 40cm sau chiar o pizza gigant de 60cm, ceea ce face ca această pizzerie să fie o opțiune excelentă pentru orice ocazie. Iar dacă sunteți în căutarea unor economii suplimentare, Pizzeria Sapori Italia vă oferă o ofertă specială: comandați 4 pizza de 32cm sau 40cm, iar doar 3 dintre ele vor fi plătite.

Oferind Mai Mult Decât Pizza

Cu toate că pizza este vedeta meniului, Pizzeria Sapori Italia își răsfață clienții și cu alte delicatese italiene delicioase. Ciabatta și sandvișuri proaspete și apetisante, paste preparate cu măiestrie, salate colorate și hrănitoare, sosuri savuroase, toppinguri gustoase și o selecție variată de băuturi răcoritoare completează meniul divers. Această diversitate face ca Pizzeria Sapori Italia să fie potrivită pentru toate gusturile, astfel încât nimeni să nu plece nemulțumit.

Comoditatea Serviciului de Livrare

Pentru mulți dintre noi, confortul și comoditatea sunt elemente esențiale atunci când vine vorba de alegerea unui restaurant sau pizzerie. Pizzeria Sapori Italia înțelege acest aspect și oferă un serviciu de livrare eficient și prietenos. Cu orare flexibile de livrare, puteți comanda pizza preferată în timp ce sunteți la birou sau relaxați acasă. Cu doar câteva clicuri, veți avea gustul autentic al Italiei la ușa dvs.

Contactați Pizzeria Sapori Italia

Pentru a comanda sau a afla mai multe detalii, puteți lua legătura cu Pizzeria Sapori Italia la următoarele date de contact:

Sapori Italia Auchan:

Orar de livrare: Luni – Sâmbătă: 09:00 – 20:30, Duminică: 09:30 – 20:30
Adresa de email: contact@pizzeria-sapori-italia.ro
Număr de telefon: 0786 644 430
Locație: Auchan Bradu, 117140 Pitesti, Arges

Sapori Italia Craiovei:

Orar de livrare: Luni – Duminică: 10:00 – 21:45
Adresa de email: contact@pizzeria-sapori-italia.ro
Număr de telefon: 0770 864 679
Locație: Calea Craiovei, nr 109, 110207 Pitesti, Arges

Fie că sunteți un iubitor înrăit al pizzei, un adept al pastelor sau pur și simplu doriți să vă răsfățați cu o masă italiană autentică, Pizzeria Sapori Italia este locul potrivit. Aici veți găsi nu doar mâncare delicioasă, ci și o experiență autentică a Italiei în inima Pitestiului. Faceți o comandă astăzi și bucurați-vă de autenticitatea Italiei la dumneavoastră acasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *