Cargo Service Italia, cu o experiență remarcabilă de peste două decenii în industria transportului de mărfuri, se impune ca o alegere de încredere pentru serviciile de transport colete între Italia și România. Acest articol își propune să vă familiarizeze cu serviciile oferite de această companie, infrastructura sa de calitate și devotamentul său față de satisfacția clienților.

O Istorie de Succes de Peste Două Decenii

Cu sediul în Civitanova Marche, Italia, și înființată în 2004, Cargo Service Italia și-a construit rapid un renume prin oferirea de servicii de înaltă calitate și stabilirea unor relații solide cu clienții săi pe parcursul timpului.

Servicii Profesionale de Transport Colete

Cargo Service Italia pune la dispoziția clienților săi o gamă variată de servicii pentru transportul coletelor între Italia și România:

  1. Transport Colete: Compania se ocupă de colectarea, transportul și livrarea plicurilor (cu o greutate maximă de 500g) și coletelor (cu o greutate maximă de 30 kg și dimensiuni de până la 60x50x30 cm). Cu o echipă de profesioniști experimentați, Cargo Service Italia asigură o livrare rapidă și sigură în termen de 4-5 zile lucrătoare de la preluare. Flota sa de vehicule este bine echipată, inclusiv cu dubițe și camionete carosate, pentru a garanta un transport eficient. Preluarea coletelor se face zilnic, cu notificare prealabilă, pentru a oferi cea mai mare flexibilitate clienților.
  2. Depozitare și Păstrare de Mărfuri: Cargo Service Italia dispune de depozite bine amenajate în România, la Bragadiru și Oradea, precum și în Italia, la Civitanova Marche. Aceste facilități de depozitare oferă soluții sigure pentru stocare, asigurând că mărfurile sunt păstrate în condiții optime până la momentul livrării.

Puncte de Lucru Strategice

Cu puncte de lucru în Bragadiru, Ilfov, și Civitanova Marche, Italia, Cargo Service Italia este ușor accesibilă pentru a răspunde rapid și eficient la cerințele de transport colete ale clienților.

Informații de Contact

Alegerea Ideală pentru Transportul Colete Italia-România

Cargo Service Italia se angajează să ofere servicii de transport colete de încredere și soluții de depozitare pentru clienți. Cu o echipă dedicată și o rețea solidă, această companie se evidențiază prin servicii de calitate pentru transportul coletelor între Italia și România. Alegeți Cargo Service Italia pentru o experiență de transport eficient, sigur și profesionist între cele două țări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *