Cu o experiență vastă în domeniul transportului de mărfuri, Cargo Service vă oferă soluții de top pentru transportul coletelor între Italia și România. Cu sediul central în Civitanova Marche, Italia, și o prezență în piață din 2004, suntem o echipă dedicată să vă asigure un serviciu de transport de înaltă calitate.

Date de Contact:

Ce Vă Oferim:

  1. Transport Colete Eficient și Fiabil: De la colectare la livrare, ne angajăm să vă asigurăm un transport rapid și sigur, cu plecări în zilele de marți și vineri.
  2. Soluții Pentru Toate Tipurile de Colete: Suntem specializați în transportul coletelor cu greutate de până la 30 kg și a plicurilor cu greutate de maxim 500g. Oferim o gamă variată de servicii pentru a se potrivi nevoilor dvs.
  3. Preluare cu Programare în Prealabil: Suntem flexibili și vă oferim preluare zilnică cu programare în prealabil, pentru a vă simplifica procesul de transport.
  4. Livrare Rapidă și Predictibilă: Cu termene de livrare de 4 sau 5 zile lucrătoare de la preluare, ne concentrăm pe asigurarea că mărfurile ajung la destinație în timp util.
  5. Parc Auto Modern și Variat: Avem la dispoziție o flotă de vehicule bine echipate, inclusiv dubițe și camionete carosate, pentru a vă asigura că mărfurile dvs. călătoresc în siguranță.
  6. Depozitare și Păstrare Sigură: Cu depozite în România (Bragadiru și Oradea) și Italia (Civitanova Marche), vă oferim soluții de depozitare sigure pentru mărfurile dvs.

Cu Cargo Service, transportul coletelor dvs. devine o experiență simplă și convenabilă. Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre nevoile dvs. de transport și pentru a primi o ofertă personalizată. Suntem aici pentru a vă ajuta să vă trimiteți coletele cu încredere și eficiență.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *