Loading...
Bani Si AfaceriMondenPoliticaStiri ExterneStiri Romania

Carmen Dan, prima reacție după ce un polițist a fost împușcat mortal în Timiș. „Nu îl mai putem aduce înapoi”
Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat că polițiștii din Timiș sunt mobilizați pentru a-l prinde pe individul care a împușcat mortal un polițist în misiune. „Din păcate, pe polițistul ucis, tată a doi copii, nu îl mai putem aduce înapoi” a spus Carmen Dan, care a anunțat luarea unor măsuri pentru ajutorarea familiei acestuia. Ministrul de interne a mai spus că nu va renunța la legile prin care urmărește creșterea autorității polițistului.

„Vreau să transmit condoleanțe familiei și camarazilor polițistului ucis. Era un polițist bun, cu 20 de ani de experiență. Este un eveniment teribil pentru noi, cu care, din fericire, nu ne confruntăm prea des. Criminalitatea în țara noastră nu are un caracter atât de violent, dar se întâmplă și astfel de tragedii. Colegii mei sunt mobilizați până la ultimul pentru a-l prinde pe criminal. Din păcate, pe polițistul ucis, tată a doi copii, nu îl mai putem aduce înapoi. Ne gândim ce putem face pentru familie, să îi ajutăm cum putem” a declarat Carmen Dan la Antena 3.

Ministrul de interne susține în continuare un pachet de măsuri care să confere drepturi suplimentare polițiștilor în lupta cu infractorii.

Cristian Amariei, de 43 de ani, a căzut secerat de gloanțele trase de urmărit. El făcea parte dintr-un dispozitiv constituit pentru prinderea suspectului. 

Polițistul împușcat mortal la datorie, de un urmărit, avea 43 de ani. Duminică după amiază, în comuna Izvin, Cristian Amariei a fost lovit de gloanțele unui individ urmărit internațional pentru tâlhărie și a suferit răni în zona gâtului și a pieptului. Medicii de pe ambulanță au încercat să-i salveze viața, dar nu au reușit. Individul care l-a omorât nu a fost prins până în acest moment.

„Am avut o lege care a fost aprobată în Parlament, atacată la CCR, care nu a putut intra în vigoare. Cred că nu greșesc când spun că a fost cel mai dezbătut proiect de act normativ din ultimii doi ani. Această lege va face obiectul unei inițiative parlamentare, eu nu renunț ca acest pachet, care reprezintă un mijloc prin care întărim autoritatea polițistului, să treacă și să intre în vigoare” a adăugat Carmen Dan.

Post-ul Carmen Dan, prima reacție după ce un polițist a fost împușcat mortal în Timiș. „Nu îl mai putem aduce înapoi” apare prima dată în Libertatea.ro.

Loading...

Stiri asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close