In momentele grele in care trebuie sa facem fata pierderii unei persoane dragi, alegerea unui partener de incredere pentru serviciile funerare complete devine de o importanta deosebita. Casa Funerara Blaj, cu o experienta de peste 10 ani in acest domeniu, se angajeaza sa fie alaturi de familiile indurerate, oferind sprijinul necesar pentru organizarea inmormantarii sau incinerarii conform dorintelor si traditiilor acestora.

Gama Completa de Servicii

Casa Funerara Blaj ofera o gama larga de servicii funerare pentru a acoperi fiecare aspect al procesului funerar. Iata o prezentare succinta a serviciilor pe care le ofera:

Consultanta de Specialitate: Echipa de experti de la Casa Funerara Blaj este mereu pregatita sa ofere consiliere si ghidare in alegerea serviciilor si produselor potrivite pentru nevoile si preferintele clientilor.
Constatare Deces: Serviciul de constatare a decesului este primul pas in procesul de inmormantare sau incinerare, iar echipa lor va va ajuta sa obtineti toate documentele necesare.
Imbalsamare, Toaletare Decedat, Impachetare Decedat: Aceste servicii asigura ingrijirea adecvata si pregatirea decedatului pentru inmormantare sau incinerare.
Acte Necesare Inhumarii/Incinerarii: Casa Funerara Blaj va va ghida si va va ajuta sa obtineti toate documentele esentiale pentru inmormantare sau incinerare.
Sicrie si Cruci: Alegeti dintr-o gama variata de sicrie si cruci pentru a gasi produsele care corespund dorintelor si bugetului dvs.
Transport si Manipulare: Asigurati-va ca decedatul este transportat cu respect si in siguranta la locul potrivit.
Consiliere pentru Obtinerea unui Loc de Veci: Echipa de la Casa Funerara Blaj va va asista in gasirea si obtinerea unui loc de veci in cimitirul dorit.
Organizare Parastas si Pomana: Oferiti un omagiu adecvat persoanei decedate prin organizarea unui parastas si a unei pomana traditionale.
Intocmire Dosar pentru Ajutor de Inmormantare: Daca sunteti eligibil pentru ajutor de inmormantare, Casa Funerara Blaj va va ajuta sa completati toate documentele necesare.
Servicii Conexe: Pentru a asigura ca toate detaliile sunt gestionate cu grija, firma ofera si servicii suplimentare, cum ar fi catafalc, capac frigorific si organizarea procesiunilor funerare cu cor bisericesc.

Pachete Funerare Disponibile

Casa Funerara Blaj ofera o gama variata de pachete funerare, astfel incat clientii sa poata alege optiunea care se potriveste cel mai bine nevoilor si bugetului lor. Pachetele includ:

Pachet MINIM
Pachet MEDIU
Pachet RIDICARE SPITAL
Pachet CREMATORIU
Pachet STANDARD
Pachet LUX

Aceasta diversitate de optiuni va ofera posibilitatea de a alege pachetul care se potriveste cel mai bine situatiei dvs. financiare si preferintelor.

Sicrie de Calitate la Preturi Accesibile

Sicriele oferite de Casa Funerara Blaj sunt echipate complet si au preturi variate, incepand de la 850RON si ajungand pana la 10.000RON, astfel incat clientii pot alege produsul care se potriveste cel mai bine nevoilor si bugetului lor.

Date de Contact

Adresa: Calea Grivitei 95-97, Sector 1, Bucuresti
Numere de Telefon: 0764 690 865 / 0766 207 837
Disponibilitate 24/7

Casa Funerara Blaj este mereu la dispozitia dvs., oferind servicii profesionale si pline de compasiune pentru a va ajuta sa treceti prin momentele dificile asociate pierderii unei persoane dragi. Cu o experienta vasta de peste 10 ani si o gama diversificata de servicii si pachete funerare, aceasta firma se dedica oferirii de sprijin si respect in toate aspectele procesului funerar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *