Atunci când se întâmplă tragedii și trebuie să ne luăm adio de la cei dragi, Casa Funerara Blaj este acolo pentru a ne oferi servicii funerare complete și suport profesionist. Cu o experiență de peste 10 ani în furnizarea de servicii funerare, Casa Funerara Blaj este un partener de încredere care ne ajută să organizăm înmormântări sau incinerări cu respect și grijă.

Serviciile Furnizate de Casa Funerara Blaj:

  1. Consultanță Specializată – Echipa de experți de la Casa Funerara Blaj oferă sfaturi și asistență în luarea deciziilor legate de serviciile funerare.
  2. Constatare de Deces – Casa Funerara Blaj se ocupă de procedurile de constatare a decesului și toate aspectele legale asociate.
  3. Îmbălsămare și Toaletare – Asigură pregătirea adecvată și respectuoasă a defunctului.
  4. Transport Specializat – Furnizează transportul adecvat și demn al persoanei decedate către locul de înmormântare sau incinerare.
  5. Gestionarea Actelor – Echipa se asigură că toate documentele și formalitățile necesare înmormântării sau incinerării sunt în regulă conform legislației.
  6. Sicrie și Cruci de Calitate – Oferă o gamă variată de sicrie și cruci, pentru a satisface preferințele și necesitățile familiei.
  7. Consiliere pentru Loc de Veci – Asistă în obținerea unui loc de veci la cimitir, asigurându-se că toate cerințele sunt îndeplinite corespunzător.
  8. Organizarea Parastasului și Pomană – Furnizează sprijin pentru organizarea ceremoniilor religioase și a obiceiurilor tradiționale în memoria persoanei decedate.
  9. Servicii Complete – Casa Funerara Blaj oferă pachete complete de servicii pentru a facilita procesul de organizare a înmormântării.
  10. Dosar Ajutor de Înmormântare – Ajută familia să completeze documentația necesară pentru a obține ajutorul de înmormântare.

Cu sediul pe Calea Grivitei 95-97, Sector 1, București, Casa Funerara Blaj este disponibilă 24/7, zi și noapte, pentru a răspunde nevoilor familiei. Pentru a solicita servicii sau pentru a obține mai multe informații, puteți contacta firma la numerele de telefon 0764 690 865 și 0766 207 837 sau prin e-mail la casafunerarablaj@gmail.com. Detalii suplimentare pot fi găsite pe site-ul oficial.

În aceste momente dificile, Casa Funerara Blaj oferă profesionalismul și sprijinul necesare pentru a organiza înmormântarea sau incinerarea cu demnitate și respect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *