Când suntem puși în fața pierderii unei persoane dragi, Casa Funerară Blaj din București este acolo pentru a vă oferi servicii funerare complete și empatice. Cu peste 10 ani de experiență în acest domeniu, suntem partenerul de încredere care vă poate ajuta să treceți prin această perioadă dificilă.

Gama Noastră de Servicii Variată:

Casa Funerară Blaj oferă o serie de servicii menite să vă ușureze aceste momente sensibile. Iată câteva dintre serviciile noastre:

  1. Consultanță Specializată: Suntem aici pentru a vă ghida și a vă oferi sfaturi pentru a face alegeri informate în această perioadă dificilă.
  2. Înregistrarea Decesului: Vă sprijinim în procesul de înregistrare a decesului și vă asigurăm că toate documentele necesare sunt gestionate cu atenție.
  3. Pregătire și Îngrijire a Decedatului: Echipa noastră de profesioniști se asigură că persoana decedată este pregătită cu demnitate pentru înmormântare sau incinerare.
  4. Sicrie și Accesorii: Oferim o varietate de sicrie și cruci pentru a vă ajuta să alegeți cele mai potrivite pentru ceremonia funerară.
  5. Transport și Manipulare: Ne ocupăm de transportul și manipularea decedatului cu respect și grijă.
  6. Asistență Documentară: Vă ghidăm prin întocmirea și depunerea documentelor necesare.
  7. Organizare Servicii Religioase: Suntem alături de dumneavoastră pentru a vă ajuta să organizați serviciile religioase și ceremoniile comemorative.

Pachete Funerare Personalizate:

Înțelegem că fiecare familie are nevoi și bugete diferite. De aceea, Casa Funerară Blaj oferă diverse pachete funerare, inclusiv Pachet MINIM, Pachet MEDIU, Pachet RIDICARE SPITAL, Pachet CREMATORIU, Pachet STANDARD și Pachet LUX.

Prețuri Accesibile pentru Sicrie: Sicriele noastre, echipate complet, acoperă o gamă variată de prețuri, începând de la 850RON și ajungând până la 10.000RON.

Disponibilitate 24/7:

În aceste momente sensibile, este important să aveți un partener de încredere la dispoziție în orice moment. Casa Funerară Blaj este disponibilă non-stop, 24/7.

Cu Casa Funerară Blaj, vă puteți baza pe faptul că persoana dragă va fi onorată cu demnitate și respect. Suntem aici pentru a vă ajuta să treceți prin această perioadă dificilă. Pentru mai multe informații sau pentru a discuta despre nevoile dumneavoastră specifice, sunați-ne la 0764 690 865 sau 0766 207 837.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *