Loading...
Bani Si AfaceriMondenPoliticaStiri ExterneStiri Romania

Căutări disperate în Maramureș, după dispariția unei fetițe de 6 ani. A fost adus și un câine de urmă
Valentina Rusnac, o fetiță de 6 ani din Repedea, județul Maramureș, este căutată de vineri după-amiază, după ce a dispărut de acasă. Copila este căutată de polițiști, jadnarmi și voluntari, precum și de un câine de urmă.

Potrivit unor surse, copila a fost văzută ultim oară jucându-se cu sora ei mai mică, într-o curte. De vineri, de la ora 14:00, ea este de negăsit.

Pentru căutarea fetiței au fost mobilizați zeci de poliţişti, jandarmi, pompieri şi voluntari și a fost adus inclusiv un câine de urmă pentru a o găsi pe fată, dar acţiunea s-a întrerupt la un moment dat.

Sora copilei a povestit că fetița s-a dus către râu. Vineri seară, echipele au căutat-o pe fetiţă, pe malurile râurilor Ruscova şi Repedea, însă fără succes, relatează jurnalistul maramureșean Vasile Dale.

Căutările vor fi reluate sâmbătă.

Citește și:

Șefa Radio România Reșița a trimis carul radiodifuziunii să-i aducă mobilă din Serbia! Este același manager care l-a ajutat pe primarul condamnat definitiv pentru că a luat mită

Post-ul Căutări disperate în Maramureș, după dispariția unei fetițe de 6 ani. A fost adus și un câine de urmă apare prima dată în Libertatea.ro.

Loading...

Stiri asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close