Loading...
Bani Si AfaceriMondenPoliticaStiri ExterneStiri Romania

Ce a văzut un tânăr care a livrat pizza într-o cameră de hotel. A anunțat imediat poliția și a salvat două fetițe de un agresorUn tânăr care a livrat pizza la un hotel din Kentucky, SUA, a salvat două fetițe de agresorul lor, care era chiar tatăl acestora.

Tânărul se numește Mark Buede și a fost decorat de poliția din Kentucky pentru că a ajutat la prinderea unui bărbat care își abuza sexual cele două fetițe.

În urma denunțului făcut de Mark Buede a fost arestat Justin Elam, în vârstă de 36 de ani, care este acuzat de abuz sexual.

În momentul în care Mark a ajuns la hotelul unde era cazat bărbatul și cele două copile, a livrat pizza, însă a observat în cameră o fetiță dezbrăcată, care era întinsă pe pat. Imediat ce a plecat de acolo, Mark a sunat la poliție.

“Nu știam ce se întâmpla, doar știam că ceva nu era în regulă”, a povestit el.

În momentul în care polițiștii au ajuns la hotel au găsit două fetițe complet dezbrăcate, de care Justin Elam abuzase.

Agresorul a fost arestat și urmează să fie judecat pentru faptele lui.

Citește și:

Povestea Sorinei, fetița de 8 ani luată cu mascații de la familia de asistenți maternali. 5 ani n-a vrut-o nimeni, acum două familii se bat pe ea

Post-ul Ce a văzut un tânăr care a livrat pizza într-o cameră de hotel. A anunțat imediat poliția și a salvat două fetițe de un agresor apare prima dată în Libertatea.ro.

Loading...

Stiri asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close