" /> Ce le-a cerut o profesoară din Buzău elevilor ei în prima zi de școală. Rechizite pentru copiii nevoiași în loc de flori - Stiri de Ultima Ora | Stirile Zilei Online
Bani Si AfaceriMondenPoliticaStiri ExterneStiri Romania

Ce le-a cerut o profesoară din Buzău elevilor ei în prima zi de școală. Rechizite pentru copiii nevoiași în loc de floriO profesoară din Buzău le-a cerut copiilor din clasa la care este dirigintă să nu-i aducă flori în prima zi de școală, ci să cumpere rechizite.

Veronica Bulf predă limba română de 22 de ani. Ea este profesor la Școala George Emil Palade din Buzău.

Înainte de începerea anului școlar, profesoara le-a scris pe Whatsapp părinților copiilor de la clasa la care este dirigintă și i-a rugat ca pe 9 septembrie să nu-i aducă flori, iar dacă vor să cumpere ceva să vină cu rechizite, pentru a fi donate copiilor care provin din familii nevoiașe.

”Nu mă încălzește cu nimic să umplu tomberonul cu flori moarte. Eu îi iubesc și pe copii și fără să-mi aducă flori. Pe mine mă încălzește să-i văd în clasă, învățând”, a spus profesoara din Buzău.

Cadrul didactic spune că aceeași cerință a avut-o și către alte două clase de elevi din a opta, astfel că, la finalul zilei de ieri, a reușit să adune o cantitate importantă de rechizite, care au fost donate unei asociații.

Post-ul Ce le-a cerut o profesoară din Buzău elevilor ei în prima zi de școală. Rechizite pentru copiii nevoiași în loc de flori apare prima dată în Libertatea.

Stiri asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close