boris johnsoncetăţenie francezăInternationaltata

Ce vrea să facă după Brexit tatăl premierului britanic Boris Johnson. Cine ar fi crezut

Stanley Johnson, în vârstă de 79 de ani dorește să ceară naţionalitatea franceză.

Dezvăluirea a fost făcută chiar de către fiica sa Rachel Johnson, în cartea „Rake’s Progress : My Political Midlife Crisis” pe care aceasta a publicat-o săptămâna trecută.

Ea scrie că tatăl său este pe cale să devină un cetăţean francez, mama sa fiind născută la Versailles.

”Este o veste bună. Şi eu aş putea deveni franţuzoiacă”, a spus Rachel, încântată de perspectivă.

Tatăl lui Boris, Stanley Johnson, a fost unul dintre primii funcţionari britanici la Bruxelles, un membru al Parlamentului European (PE) şi Comisiei Europene (CE).

Stanley Johnson sfidează ordonanțele guvernamentale cu privire la statul în casă, în vederea evitării răspândirii noului coronavirus.

„Boris a spus că ar trebui să evităm să mergem la pub, dar dacă trebuie să mă duc la pub, eu mă voi duce”, declara el săptămâna trecută unui post de televiziune britanic.

Guvernul Britanic a decis, începând de vineri seara, închiderea puburilor, restaurantelor, teatrelor, cinematografelor, sălilor de sport şi centrelor de relaxare, în lupta pentru limitarea efectelor coronavirusului.

În UK se înregistrau duminică 5,683 de cazuri de infestare cu COVID-19, cu 665 mai multe decât sîmbătă. Numărul morților se ridică în prezent la 281.

 

Stiri asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close