In Baia Mare, perla Maramuresului, straluceste Centrul Medical Catalina, un sanctuar dedicat serviciilor medicale de recuperare de cea mai inalta calitate. Aici, pacientii beneficiaza de o varietate de tratamente, inclusiv ingrijiri paleative, recuperare medicala, medicina fizica si balneologie, pentru a indeplini cu delicatete si profesionalism diversele nevoi ale fiecarui pacient.

Ingrijire Exceptionala pentru Persoanele Varstnice

Centrul Medical Catalina pune un accent deosebit pe ingrijirea persoanelor in varsta. Camerele de cazare sunt dotate cu facilitati moderne si echipamente de ultima generatie, cum ar fi paturi reglabile pe toate axele, pentru a garanta confortul optim. Fiecare camera este climatizata si elegant mobilata, oferind pacientilor baie privata, televizor LCD si dispozitive pentru acces rapid la personalul medical. Aceste dotari au fost concepute pentru a crea un mediu sigur si reconfortant.

Terapii si Tratamente Avansate

Pentru pacientii care necesita terapie de recuperare, medicina fizica sau balneologie, Centrul Medical Catalina dispune de echipamente de ultima generatie. Terapeutii experimentati colaboreaza strans cu pacientii pentru a dezvolta planuri de tratament personalizate, menite sa imbunatateasca calitatea vietii si sa restabileasca mobilitatea.

O Atmosfera Prietenoasa si Relaxanta

Centrul Medical Catalina nu ofera doar ingrijire medicala de calitate, ci si o atmosfera prietenoasa si relaxanta. Aleile umbrite, spatiile verzi si zonele de relaxare permit pacientilor sa se bucure de momente de odihna si socializare. Aici, acestia pot participa la jocuri de sah, table, carti sau sa asculte muzica, contribuind astfel la mentinerea agerimii mentale si la starea generala de bine.

Pachete de Servicii Personalizate

Centrul Medical Catalina ofera trei pachete distincte de servicii medicale pentru a se adapta nevoilor individuale ale pacientilor:

Servicii medicale spitalicesti in specialitatea ingrijiri paleative – disponibile pentru un numar de pana la 40 de paturi, dintre care 25 sunt acoperite in baza unui contract cu Casa de Asigurari de Sanatate Maramures.

Servicii medicale spitalicesti pentru recuperare, medicina fizica si balneologie – disponibile pentru un numar de 22 de paturi, dintre care 2 sunt acoperite in baza unui contract cu Casa de Asigurari de Sanatate Maramures.

Servicii medicale spitalicesti in regim de spitalizare de zi in specialitatea recuperare, medicina fizica si balneologie – disponibile pentru un numar de 7 paturi, toate acoperite in baza unui contract cu Casa de Asigurari de Sanatate Maramures.

Contactati Centrul Medical Catalina

Pentru mai multe informatii despre serviciile oferite de Centrul Medical Catalina sau pentru a programa o consultatie, va rugam sa contactati centrul folosind urmatoarele informatii:

Adresa: Coltau 1 / L, Maramures
Informatii pentru pacienti:
Sectia ingrijiri paleative: 0760 629 930 (intre orele 13-15, de luni pana vineri)
Sectia recuperare, medicina fizica si balneologie: 0742 785 485 (intre orele 13-15, de luni pana vineri)
Sectia recuperare, medicina fizica si balneologie in regim de spitalizare de zi: 0786 111 400 (intre orele 13-15, de luni pana vineri)
Adresa de email: centrulmedicalcatalina@yahoo.com
Site web: centrulmedicalcatalina.ro

Centrul Medical Catalina reprezinta alegerea ideala pentru cei ce cauta sa-si refaca sanatatea si starea de bine intr-un mediu sigur, confortabil si profesionist. Aici, experienta si atentia la detalii se imbina pentru a oferi o experienta de recuperare medicala cu adevarat remarcabila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *