În Baia Mare, Maramureș, se deschide o ușă către recuperare și îngrijire medicală de primă clasă – Centrul Medical Catalina. Suntem parte a reputatei Clinici Coltau și ne-am angajat să punem sănătatea și binele dumneavoastră pe primul loc.

Oferta Noastră pentru Dumneavoastră:

Recuperare Profesionistă: La Centrul Medical Catalina, avem un personal medical specializat care vă va ghida prin procesul de recuperare, adaptându-l la nevoile dumneavoastră individuale. Fie că aveți nevoie de terapie fizică, kinetoterapie sau alte tratamente personalizate, noi suntem aici pentru a vă ajuta să vă recăpătați sănătatea și mobilitatea.

Cazare Confortabilă: Camere spațioase și moderne, climatizate, vă oferă un mediu sigur și confortabil pentru recuperare. Indiferent dacă sunteți singur sau însoțiți, avem camere pentru una sau două persoane, perfect adaptate nevoilor dumneavoastră.

Relaxare de Calitate: Pentru a vă ajuta să vă relaxați și să recăpătați forțele, vă punem la dispoziție o saună și jacuzzi.

Servicii Medicale Diverse: Centrul nostru oferă o gamă largă de servicii medicale, inclusiv medicină fizică și balneologie. Echipa noastră vă va oferi tratamente eficiente și personalizate.

Saloane Spațioase: Cu o varietate de saloane, avem o soluție pentru toate nevoile. Camerele noastre au băi proprii, televizoare și sisteme de alarmare pentru siguranță.

Socializare și Comunitate: Două săli de socializare oferă oportunitatea de a interacționa cu alți pacienți și cu personalul nostru.

Programări Ușoare: Pentru a vă oferi acces facil la serviciile noastre, puteți face programări online pe site-ul nostru centrulmedicalcatalina.ro sau sunați la numerele noastre de contact:

La Centrul Medical Catalina, ne străduim să vă oferim recuperarea de care aveți nevoie și îngrijirea pe care o meritați. Vă așteptăm cu brațele deschise pentru a vă ajuta să recăpătați starea de bine și mobilitatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *