Introducere

În pitorescul oraș Baia Mare din inima Maramureșului, se află Centrul Medical Catalina, un loc de referință pentru servicii medicale de recuperare de înaltă calitate. Acest centru oferă o gamă variată de servicii, inclusiv îngrijiri paleative și recuperare medicală, medicină fizică și balneologie, pentru a răspunde nevoilor diverse ale pacienților.

Îngrijire de Excelență pentru Persoanele în Vârstă

Centrul Medical Catalina se dedică în mod special îngrijirii persoanelor în vârstă. Cu camere de cazare de excepție, facilități moderne și echipamente special adaptate, centrul asigură un nivel de confort deosebit. Camerele sunt climatizate și mobilate cu atenție, inclusiv paturi reglabile pe toate axele, pentru a asigura confortul maxim. De asemenea, pentru a facilita accesul rapid la personalul medical, au fost instalate dispozitive ușor de utilizat. Fiecare cameră dispune de o baie privată, televizor LCD și acces la servicii medicale de încredere.

Terapii și Tratamente Avansate

Pentru pacienții care necesită terapie de recuperare, medicină fizică sau balneologie, Centrul Medical Catalina este complet echipat cu aparatură ultraperformantă. Aici, terapeuții cu experiență colaborează cu pacienții pentru a dezvolta planuri de tratament personalizate, menite să îi ajute să-și recapete funcționalitatea și să-și îmbunătățească calitatea vieții.

O Ambianță Prietenoasă și Relaxantă

Centrul Medical Catalina nu se rezumă doar la îngrijirea medicală; oferă și o ambianță prietenoasă și relaxantă. Cu spații verzi, alei umbrite și zone de relaxare, pacienții se pot bucura de momente de odihnă și socializare. Aici puteți juca șah, table, cărți sau asculta muzică, ceea ce contribuie la menținerea agerimii mentale și la starea generală de bine.

Pachete de Servicii Personalizate

Centrul Medical Catalina oferă trei pachete distincte de servicii medicale pentru a se adapta nevoilor individuale ale pacienților:

  1. Servicii medicale spitalicești în specialitatea ingrijiri paliative – până la 40 de paturi, dintre care 25 sunt asigurate în baza unui contract cu Casa de Asigurări de Sănătate Maramureș.
  2. Servicii medicale spitalicești pentru recuperare, medicină fizică și balneologie – disponibile într-un număr de 22 de paturi, din care 2 sunt asigurate în baza unui contract cu Casa de Asigurări de Sănătate Maramureș.
  3. Servicii medicale spitalicești în regim de spitalizare de zi pentru recuperare, medicină fizică și balneologie – cu un număr de 7 paturi, toate asigurate în baza unui contract cu Casa de Asigurări de Sănătate Maramureș.

Contactați Centrul Medical Catalina

Pentru a afla mai multe despre serviciile oferite de Centrul Medical Catalina sau pentru a face o programare, vă puteți adresa centrului folosind următoarele informații de contact:

Centrul Medical Catalina vă oferă o oportunitate unică de a vă redobândi sănătatea și buna dispoziție într-un mediu sigur, confortabil și profesionist. Este locul în care expertiza și grijile deosebite se întâlnesc pentru a vă oferi o experiență de recuperare medicală de neegalat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *