Chirurgia estetică a devenit o opțiune tot mai populară pentru cei care caută să-și îmbunătățească aspectul fizic și să-și recâștige încrederea. Dacă sunteți în căutarea unui chirurg estetician de încredere în București, Doctorul Sorin Parasca este un nume care strălucește în lumea chirurgiei plastice. Cu o vastă experiență și calificări solide, Dr. Sorin Parasca este un medic specializat în chirurgia estetică, cu o misiune clară: să ajute pacienții să-și atingă obiectivele de frumusețe și să se simtă mai bine în pielea lor.

Profil Profesional

Doctorul Sorin Parasca a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București și a devenit medic primar la Clinica Nordestetica. El deține funcția de șef de clinică la Spitalul Clinic de Urgență de Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri, ceea ce confirmă experiența sa vastă în domeniu. De asemenea, el este coordonator pentru pregătirea în specialitate a medicilor rezidenți și membru al Asociației Chirurgilor Plastici din țară și al Societății Române de Chirurgie Estetică.

Proceduri Estetice

Doctorul Sorin Parasca oferă o gamă variată de proceduri de chirurgie estetică pentru a satisface nevoile și dorințele fiecărui pacient. Iată câteva dintre procedurile pe care le efectuează:

1. Chirurgia feței: Incluzând rinoplastia, otoplastia, liftingul facial, blefaroplastia și marirea buzelor.

2. Chirurgia sânului: Cu opțiuni precum implantul mamar din silicon, ridicarea și micsorarea sânului, mamoplastia de augmentare secundară, marirea sanilor și tratamentul ginecomastiei (la bărbați).

3. Chirurgia siluetei: Oferind proceduri precum lipoaspirația, abdominoplastia, brahioplastia, remodelarea corporală după scăderea masivă în greutate și marirea feselor cu ajutorul implanturilor sau lipofilling.

4. Alte interventii: Incluzând intervenții nechirurgicale, implanturi de gambe, marirea penisului și multe altele.

Pacienții pot beneficia de o gamă largă de proceduri pentru a-și îmbunătăți aspectul și a-și obține forma dorită sub îndrumarea și experiența Doctorului Sorin Parasca.

Prețuri Accesibile

Doctorul Sorin Parasca înțelege importanța accesibilității serviciilor medicale de chirurgie estetică. El oferă o gamă variată de proceduri la prețuri competitive. De exemplu, marirea buzelor începe de la 400 de euro, în timp ce proceduri precum toxina botulinică sunt disponibile de la 400 de euro. Implantele de fese sau gambe, brahioplastia sau marirea penisului sunt de asemenea disponibile la prețuri competitive. Aceste tarife accesibile fac chirurgia estetică mai accesibilă pentru o gamă mai largă de pacienți.

Contact

Pentru a programa o consultație sau pentru a afla mai multe informații despre serviciile oferite de Doctorul Sorin Parasca la Clinica Nordestetica, puteți folosi următoarele date de contact:

Concluzie

Doctorul Sorin Parasca este un medic specialist în chirurgia estetică cu o vastă experiență și calificări solide. El oferă o gamă variată de proceduri pentru a ajuta pacienții să-și îmbunătățească aspectul și să se simtă mai încrezători în sine. Cu tarife accesibile și o abordare atentă, Doctorul Sorin Parasca și Clinica Nordestetica sunt alegerea potrivită pentru cei care caută servicii de chirurgie estetică de încredere în București. Transformați-vă frumusețea și încrederea cu ajutorul acestui profesionist dedicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *