În industria construcțiilor, impermeabilizarea betonului este o componentă critică pentru asigurarea longevității și durabilității structurilor. Firma HYDROISOL a lansat pe piață un produs inovator – cimentul hidroizolant pe bază de ciment – care promite să aducă schimbări semnificative în această industrie.

Originea Inovatoare a Produsului

Această tehnologie avansată a fost dezvoltată la Universitatea Tehnică Ural a Academiei Ruse de Științe și se bazează pe un cristal de origine rusă, care joacă un rol cheie în producerea materialului de impermeabilizare deosebit.

Mecanism de Acțiune

Cimentul hidroizolant HYDROISOL abordează problema impermeabilizării în două moduri esențiale:

  1. Umplerea fisurilor capilare: Produsul pătrunde profund în structura betonului, astfel eliminând fisurile capilare și punctele de acces pentru apa.
  2. Cristale insolubile în apă: Cimentul conține cristale care rămân stabile în contact cu apa, formând astfel o barieră eficientă împotriva pătrunderii acesteia în beton.

Integrare în Procesul de Construcție

Un alt avantaj major al cimentului hidroizolant HYDROISOL este capacitatea sa de a fi adăugat în amestecul de beton ca aditiv. Acest lucru permite impermeabilizarea să fie inclusă în procesul de construcție, asigurând protecția de la început pentru elementele precum fundații, acoperișuri, terase, parcări, piscine și rezervoare de apă.

Distribuție pe Scară Largă

Compania NOTERSON Yalıtım ve Kimya A.Ş a obținut recent dreptul exclusiv de distribuție pentru marca HYDROISOL în regiunile Turciei, Europei și Orientului Mijlociu. Ei s-au angajat să furnizeze servicii de înaltă calitate și produse de inginerie superioare clienților din aceste regiuni.

Detalii de Contact

Pentru a obține mai multe informații despre cimentul hidroizolant HYDROISOL și produsele conexe, puteți lua legătura cu NOTERSON Yalıtım ve Kimya A.Ş utilizând următoarele date de contact:

În concluzie, cimentul hidroizolant HYDROISOL reprezintă o soluție inovatoare și durabilă pentru impermeabilizarea betonului în construcții, contribuind semnificativ la prelungirea duratei de viață a structurilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *