" /> Cine este fata ucisă fără milă, în spatele Catedralei din Timişoara, de iubitul gelos - Stiri de Ultima Ora | Stirile Zilei Online
Bani Si AfaceriMondenPoliticaStiri ExterneStiri Romania

Cine este fata ucisă fără milă, în spatele Catedralei din Timişoara, de iubitul gelos

Maria Karina avea 21 de ani și a murit vineri seara, după ce a fost înjunghiată de iubitul gelos, în spatele Catedralei din Timișoara. Se pare că bărbatul nu a suportat ideea despărțirii de aceasta, moment în care a făcut la gestul cutremurător.

Maria Karina a fost înjunghiată de mai multe ori de Cosmin Titiş, în vârstă de 31 de ani, în urma unei grize de gelozie. Cei doi erau din Lupeni şi locuiau de mai multe luni în Timişoara.

Cosmin Titiş a venit după fată  în parc, a chemat-o ceva mai departe de prietena alături de care se plimba,  iar în urma unei discuții, a scos cuţitul şi a lovit fără milă. A înjunghiat-o în gât, în piept şi în faţă, de mai multe ori.  Karina a murit în drum spre spital, din cauza rănilor grave provocate de iubit, potrivit Observator.tv.

Deși a fugit de la locul faptei, Cosmin Titiș a fost prins
de polițiști la doar câteva ore după ce a comis oribila crimă. Familia și
prietenii sunt în stare de șoc și nu pot accepta ideea că Maria nu mai este.

Post-ul Cine este fata ucisă fără milă, în spatele Catedralei din Timişoara, de iubitul gelos apare prima dată în Libertatea.

Stiri asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close