" /> Condamnat la închisoare după ce și-a adăugat fosta parteneră de viață pe un grup de WhatsApp - Stiri de Ultima Ora | Stirile Zilei Online
Bani Si AfaceriMondenPoliticaStiri ExterneStiri Romania

Condamnat la închisoare după ce și-a adăugat fosta parteneră de viață pe un grup de WhatsApp

Un bărbat din Galicia, Spania, a fost condamnat la închisoare după ce și-a adăugat fosta parteneră de viață pe un grup de WhatsApp.

Bărbatul avea ordin de restricție, prin care i se interzicea să se apropie la mai puțin de 200 de metri de fosta sa iubită, cu care are o fetiță, dar și să încerce să ia legătura cu ea în vreun fel.

Cu toate acestea, bărbatul, al cărui nume nu a fost dat publicității, și-a adăugat fosta parteneră de viață pe un grup de WhatsApp și chiar și-a creat un cont fals de Facebook, prin intermediul căruia a luat legătura cu ea.

Pentru că a încălcat ordinul de restricție și pentru că a luat legătura cu fosta lui parteneră de viață, bărbatul a fost condamnat la cinci luni de închisoare, informează presa locală.

Post-ul Condamnat la închisoare după ce și-a adăugat fosta parteneră de viață pe un grup de WhatsApp apare prima dată în Libertatea.

Stiri asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close