Loading...
Bani Si AfaceriMondenPoliticaStiri ExterneStiri Romania

Costi Ioniță și regizorul Alex Ceaușu au intrat în afaceri. Ce planuri au pe plan muzical
Costi Ioniță și Alex Ceaușu au intrat oficial în afaceri, împreună. Cei doi și-au pus la bătaie toate armele și își propun să lanseze în viitorul apropiat un nou val de artiști atât în țară cât și pe plan internațional. 

„Ne bazăm pe toată experiența noastră de peste 15 ani în domeniu, cunoștiințele și relațiile. Simțim că a venit momentul să și dăruim tot ce am acumulat până acum. Labelul se numește Forzza Music, iar canalul de Youtube are deja 500.000 de subscriberi!”, declară Alex Ceaușu. Pentru toate proiectele pe care le va scoate pe piață casa de producție piesele sunt compuse de Costi Ioniță, iar clipurile sunt regizate de Alex Ceaușu.  „Vom promova artiști foarte talentați și vom încerca să aducem în industria muzicală mai multă lumină și pozitivitate prin proiectele noastre!”, declară Costi Ioniță. „Primul proiect pe care îl lansăm este trupa formată din 4 super fete, talentate, super voci! Cu ce vine nou acest proiect? Cu faptul că, pe lângă proiectul mare, trupa, fiecare dintre cele 4 fete va avea un proiect solo cu care mergem în paralel. După lansarea trupei ne vom concentra pe lansarea fiecărui proiect solo.”, explică Costi Ioniță. Trupa de fete despre care vorbește Costi Ioniță se numește Gold Money și este formată din Letty, Dodo, Maya Pop și Daiana.

Citește și

Cum a fost prins Marcel Lepa. Reconstituirea fugii și a capturării ucigașului polițistului Cristian Amariei

Post-ul Costi Ioniță și regizorul Alex Ceaușu au intrat în afaceri. Ce planuri au pe plan muzical apare prima dată în Libertatea.ro.

Loading...

Stiri asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close