Loading...
Bani Si AfaceriMondenPoliticaStiri ExterneStiri Romania

Cristina Cioran, dată în judecată de cel mai bun prieten al lui Răzvan Ciobanu
Cristina Cioran a fost data în judecată de Sorin Oprea,prietenul lui Răzvan Ciobanu, în prma acuzațiilor pe care prezentatoarea tv i le-a adus, după moartea designerului.  Acțiunea a fost deschisă pe 12 iunie, la Tribunalul București”, potrivit Wowbiz.ro.

La câteva zile după moartea lui Răzvan Ciobanu, în spațiul public a apărut informația că apartementul designerului a fost spart chiar în noaptea în care acesta a murit. Apoi a apărut zvonul potrivit căruia din apartament au fost sustrase două hard-disk-uri ce conțineau informații compromițătoare, iar toate acestea păreau să ducă la Sorin Oprea, cel acre a intrat în casa designerului în acea noapte.

Oprea s-a arătat deranjat de anumite afirmații făcute în emisiunea Cristinei Cioran, care i-ar fi stricat imaginea și i-ar fi cauzat pierderi în afaceri. Răzvan Ciobanu a murit într-un accident rutier, produs a doua zi de Paște, la vârsta de 43 de ani.

Citește și

Un nou caz precum cel al Sorinei. O asistentă maternală din Caraș-Severin refuză să predea o fetiță familiei care a adoptat-o. Explicațiile în detaliu oferite de Protecția Copilului

 

Post-ul Cristina Cioran, dată în judecată de cel mai bun prieten al lui Răzvan Ciobanu apare prima dată în Libertatea.ro.

Loading...

Stiri asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close