Loading...
Bani Si AfaceriMondenPoliticaStiri ExterneStiri Romania

Cum arată Carmen Negoiță după ce și-a făcut biolifting
Mereu grijulie cu aparițiile sale publice ori pe social media, Carmen Negoiță a decis să apeleze la medicul estetician  pentru a rezolva o problemă estetică ce nu părea să dispară prin utilizarea produselor cosmetice obișnuite.

Întrucât a sesizat că tenul nu mai avea hidratarea și elasticitatea de dinainte, iar ridurile din zona naso-labială se adânceau din ce în ce mai mult, vedeta a apelat la tratamentul Biolifting realizat în România de medicul Iancu Morad. Procedura este în vogă printre vedete de la Hollywood precum Charlize Theron, Kim Kardashian, Jennifer Aniston sau Cameron Diaz.

„Dupa o vârstă încep să se adâncească ridurile de expresie, iar soluțiile clasice nu mai sunt la fel de eficiente ca în trecut. O admir pe Tania Budi cât de bine arată la vârsta ei și am aflat că medicul îi face de două ori pe an Biolifting. Este o formă avansată de PRP, Terapia Vampir așa cum mai este cunoscută, completată de Dermapen. A durat doar o oră și jumătate, nu a durut. După câteva zile încep să se vadă rezultatele remarcabile. Tenul este super hidratat și au dispărut ridurile din jurul gurii, acolo unde chiar vroiam să se vadă rezultatele.  Sunt foarte încântată de rezultat. Se va vedea din ce în ce mai bine în următoarea perioadă. Pielea este fină și luminoasă. Port foarte puțin machiaj, spre deloc, declară Carmen Negoiță.

Citește și

Procesul care a împărțit Suedia în două. Copiii de 14 și de 16 ani l-au vânat pe român vreme de trei ore în parc și l-au ucis cu 35 de lovituri, dar au fost salvați de tribunalul care a dat vina pe ficatul bolnav de ciroză al victimei! În căutarea lui Gică (3)

 

Post-ul Cum arată Carmen Negoiță după ce și-a făcut biolifting apare prima dată în Libertatea.ro.

Loading...

Stiri asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close