Loading...
Bani Si AfaceriMondenPoliticaStiri ExterneStiri Romania

Cum este viața de mămică a Ioanei Ginghină. „Există multă tensiune și presiune atunci când ești părinte”
Actrița Ioana Ginghină a scris, pe blogul ei, un text în care vorbește despre viața de mămică. Vedeta este mama unei fetițe care se numește Ruxi.

Actorii Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol s-au despărțit. Cuplul s-a separat după 12 ani de mariaj. Cei doi, care au o fetiță pe nume Ruxi, nu mai locuiesc împreună de patru luni.

Pe blogul ei, vedeta a vorbit despre cum este viața de părinte pentru ea.

“Exista multă tensiune și presiune atunci când esti părinte. Este o mare responsabilitate si muuultă muncă, însă ce mă întreb de foarte multe ori este, sunt oare destul de distractivă în relația cu Ruxandra?

Nu aș vrea să fiu o mamă tensionată, axată doar pe a produce necesarul de bani pentru o viață decentă si concentrată pe învățătură.

Se spune ca noi, părinții, suntem oglinda copiilor și că sunt mari șanse ca să ne copieze și la maturitate, deci chiar mi-as dori să-i arăt Ruxandrei un adult cu simțul umorului, relaxat și dornic de distracție.

Aplicația TikTok aduce în atenția copiilor, care o apreciază și melodii vechi, de pe vremea noastră. De exemplu într-o zi am auzit-o pe Ruxi fredonând o melodie de la Spice Girls.

Am cântat cu ea și ghici ce a urmat:

Ruxi : Tu de unde o știi?
Eu: E o melodie de pe vremea mea!
Ruxi: Da, sigur.

Nu știu cum sunteți voi, dar eu, când vine vorba de muzică, se activează alter-ego-ul meu de anii ’90 si deodată mă transform.
De câte ori auzim la radio un cântec anii ’90, încep să-i povestesc Ruxandrei ce “sufletul petrecerii” am fost.

Până la urmă Ruxi trebuie să știe acea parte din mine, acea rebelă care dansa în toate felurile prin discoteci, de se făcea cerc în jurul meu și nimic nu mai conta, decât să dansez până la epuizare.

Așa că într-o zi mi-am zis că este acea zi când trebuie să dau muzica la maxim si să-i arat Ruxandrei tânăra din mine”, a scris Ioana Ginghină.

Citește și:

Cum arată de fapt șantierul drumului expres Craiova-Piteşti, inaugurat miercuri de Liviu Dragnea și „golit” a doua zi de utilaje și muncitori: s-a trasat un drum tehnic şi o cale de acces printr-un lan de grâu!

Post-ul Cum este viața de mămică a Ioanei Ginghină. „Există multă tensiune și presiune atunci când ești părinte” apare prima dată în Libertatea.ro.

Loading...

Stiri asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close