Loading...
Bani Si AfaceriMondenPoliticaStiri ExterneStiri Romania

Cum va fi vremea în următoarele trei zile. Se anunță ploi și temperaturi scăzute
Meteorologii spun că vom avea parte de vreme instabilă în următoarele trei zile. Sunt așteptate ploi însoțite de descărcări electrice în Moldova, Transilvania și Maramureș.

În București, vremea se va încălzi, însă nu vor lipsi ploile, arată prognoza Administrației Naționale de Meteorologie.
Vremea sâmbătă în București
Meteorologii spun că în București vremea se va încălzi. După-amiază și seara, sunt anunțate averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 20 de grade, iar cea minimă va fi de 8-10 grade, relatează Mediafax.
Prognoza meteo pentru duminică în Capitală
Duminică, temperaturile sunt în creștere, cerul va fi variabil, iar condițiile de ploaie vor fi reduse. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 23 de grade, iar cea minimă va fi de 9- 11 grade, spun meteorologii.
Vremea luni în București
Meteorologii spun că vom avea parte de temperaturi specifice acestei perioade. Norii își vor face apariția pe cer în a doua parte a zilei când vor fi ploi și descărcări electrice.

Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 23 – 24 de grade, iar cea minimă de 9 – 10 grade.
Cum va fi vremea sâmbătă în țară
Vremea se va încălzi. Cerul va fi variabil și sunt anunțate averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, mai ales ziua, în nordul, centrul, estul, sud-estul țării, precum și la munte. Izolat, vor fi condiții de grindină și cantități însemnate de apă.

Temperaturile maxime se vor situa între 15 grade în estul Transilvaniei şi nordul litoralului şi 25 de grade în sudul Olteniei. Minimele se vor încadra, în general, între 2 și 11 grade.
Prognoza meteo pentru duminică
Meteorologii spun că vremea va continua să se încălzească. În timpul zilei, se vor semnala ploi, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului pe arii restrânse la deal și la munte și cu totul izolat în celelalte zone, unde cerul va fi variabil.

Doar în sud-estul țării, local, va ploua slab. Temperaturile maxime se vor situa între 16 și 26 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 3 și 15 grade Celsius.
Cum va fi vremea luni, 13 mai
Potrivit ANM, luni se vor înregistra valori termice considerate normale pentru această dată. Spre orele amiezii, gradul de instabilitate  atmosferică va fi în creştere în regiunile vestice şi sud-vestice, la deal şi la munte.

Cerul va fi noros, vor fi ploi și descărcări electrice, iar pe spații mici se vor acumula cantităţi de apă mai însemnate şi vor fi posibile căderi de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 şi 25 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 5 şi 13 grade.

Vezi care este prognoza meteo până aproape de mijlocul lunii iunie.

Citește și:

Radio România a refuzat „Implant pentru refuz”. Conducerea de la centru a vrut să se retragă din festival, dar directorul RRA Timișoara nu a vrut să se supună

 

Post-ul Cum va fi vremea în următoarele trei zile. Se anunță ploi și temperaturi scăzute apare prima dată în Libertatea.ro.

Loading...

Stiri asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close