Loading...
Bani Si AfaceriMondenPoliticaStiri ExterneStiri Romania

Dăncilă îi ameninţă pe parlamentarii PSD care votează moţiunea cu excluderea din partid: „Cei care i-au votat, nu i-au susţinut pentru a se poziţiona împotriva propriului Guvern”
Premierul Viorica Dăncilă a afirmat, joi, în şedinţa CExN, că parlamentarii PSD care vor vota moţiunea de cenzură, săptămâna viitoare, vor fi excluşi din partid. Ulterior, ea a confirmat, în conferinţa de presă, această informaţia, dar a spus că mesajul ei se referea la sancţiunea pe care o vor primii aleşii din partea organizaţiilor din care fac parte.

Viorica Dăncilă a anunţat că parlamentarii PSD vor sta în sala de plen, pentru a asigura cvorumul, dar nu vor vota la moţiune.

“Am spus acest lucru, şi reconosc că am spus acest lucru, dar excluderea nu o face preşedintele partidului. Riscă să fie excluşi de organizaţiile lor, de organizaţiile din care fac parte”, a explicat Dăncilă, la finalul şedinţei conducerii PSD.

“Sunt convinsă că cei care i-au votat, cei care i-au susţinut, nu i-au susţinut pentru a se poziţiona împotriva propriului Guvern sau a proiectului politic, şi atunci se pot confrunta cu această situaţie”, a mai spus prim-ministrul.

Dăncilă a menţionat că fiecare parlamentar trebuie să îşi asume modul în care votează la moţiune, în faţa electoratului care l-a susţinut.

Citeşte şi: VIDEO/ În timp ce instituțiile pasează de la una la alta responsabilitatea, tatăl unui copil care a murit într-o fosă septică a luat singur măsuri: „Nici în ziua de azi nu a venit nimeni să mă întrebe de ce am cimentat eu fosa”

Post-ul Dăncilă îi ameninţă pe parlamentarii PSD care votează moţiunea cu excluderea din partid: „Cei care i-au votat, nu i-au susţinut pentru a se poziţiona împotriva propriului Guvern” apare prima dată în Libertatea.ro.

Loading...

Stiri asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close