Loading...
Bani Si AfaceriMondenPoliticaStiri ExterneStiri Romania

De ce nu a folosit Papa Francisc papamobilul românesc în prima zi a vizitei din România. Explicațiile SPP
Reprezentanții Serviciului de Protecție și Pază (SPP) au precizat că papamobilul românesc, conceput la uzina Dacia, va fi folosit sâmbătă, cu prilejul vizitei Papei Francisc la Miercurea Ciuc. Suveranul Pontif a ajuns vineri în România, iar în Capitală a fost transportat cu o Dacia Logan și un papamobil Isuzu.
„Aşa cum a fost stabilit în concepţia de securitate, Papamobilul românesc va fi folosit mâine de către Suveranul Pontif. Papamobilul autohton a fost trimis încă de ieri la Miercurea Ciuc, unul dintre oraşele vizitate de Papa Francisc”, a explicat Serviciul de Protecţie şi Pază, conform Mediafax.
Vineri, în prima zi a vizitei Suveranului Pontif în România, Papa Francisc a fost transportat cu o Dacia Logan de la Aeroportul Otopeni până la Palatul Cotroceni şi mai apoi la Patriarhia Română.

De la Catedrala Mântuirii Neamului şi până la Catedrala Sf. Iosif, Suveranul Pontif a fost transportat cu papamobil Isuzu.

Potrivit sursei citate, papamobilul românesc pentru vizita Papei Francisc în România a fost conceput de uzina Dacia şi de SPP.

Citește și:
Sigla Roche, multinațională farmaceutică elvețiană, apare în succesele programului de guvernare PSD pe Sănătate! Roche spune că „imaginea a fost folosită fără permisiunea noastră”, iar PSD invocă o „breșă de securitate”!

 

Post-ul De ce nu a folosit Papa Francisc papamobilul românesc în prima zi a vizitei din România. Explicațiile SPP apare prima dată în Libertatea.ro.

Loading...

Stiri asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close