" /> Decese misterioase în SUA, ale unor persoane care au purtat brăţări portocalii de hârtie. Alți patru oameni sunt în stare critică - Stiri de Ultima Ora | Stirile Zilei Online
Bani Si AfaceriMondenPoliticaStiri ExterneStiri Romania

Decese misterioase în SUA, ale unor persoane care au purtat brăţări portocalii de hârtie. Alți patru oameni sunt în stare criticăSituație fără precedent în SUA, unde trei oameni au murit și
alți patru se află în stare gravă, după ce au purtat la mână, brățări
portocalii din hârtie. Poliția încearcă acum să afle mai multe detalii despre
evenimentul la care aceștia au participat.

Incidentul a fost semnalat de un bărbat printr-un apel la numărul american de urgenţă 911 în noaptea de sâmbătă spre duminică. La faţa locului, într-un apartament, au fost găsite cinci dintre victime, încă una în liftul clădirii şi a şasea victimă pe o stradă din apropiere.

Trei persoane au fost găsite decedate din cauze necunoscute şi alte patru au fost spitalizate în oraşul american Pittsburg, toate victimele având în comun faptul că au purtat nişte brăţări portocalii de hârtie, date de obicei participanţilor la intrarea la unele evenimente, relatează agenţia Xinhua, potrivit Agerpres.

Starea celor spitalizaţi este critică. Poliţia încearcă să
obţină informaţii de la oricine a participat sau are cunoştinţă de un eveniment
sau petrecere la care cei prezenţi au primit acel fel de brăţări portocalii din
hârtie.

Post-ul Decese misterioase în SUA, ale unor persoane care au purtat brăţări portocalii de hârtie. Alți patru oameni sunt în stare critică apare prima dată în Libertatea.

Stiri asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close