Dacă sunteți în căutarea unei locuințe noi în Theodor Pallady, Titan4Residence este opțiunea perfectă. Cu un design rafinat și facilități de calitate superioară, acest complex rezidențial oferă o oportunitate unică de a deveni proprietarul unui apartament de excepție.

Design Elegant și Funcțional

Proiectarea complexului Titan4Residence a fost realizată cu măiestrie de către echipa ADA Concept Design, sub îndrumarea arhitectului principal Alexandru Daniel Anghel. Complexul impresionează prin designul său sofisticat și atenția la detalii. Apartamentele sunt luminoase și spațioase, cu ferestre generoase care permit luminii naturale să pătrundă, creând un ambient primitor.

Facilități de Top

Titan4Residence oferă o gamă completă de facilități, inclusiv:

Locație Excelentă

Un alt punct forte al Titan4Residence este locația sa privilegiată. Complexul se află la doar o scurtă distanță de supermarketuri de top, precum MegaImage, Kaufland, Lidl, Metro Cash&Carry, Auchan Hypermarket, Jumbo, Jysk, Ikea, Dedeman și Decathlon Pallady. Cu o varietate de restaurante, cafenele și unități școlare în apropiere, veți beneficia de toate comoditățile necesare pentru un stil de viață confortabil.

Acces Rapid la Transport

Cu stația de metrou Nicolae Teclu și liniile de autobuz RATB (23, 27, 40, N111), accesul la alte zone ale orașului este ușor și convenabil.

Opțiuni de Cumpărare Variate

La Titan4Residence, veți găsi diverse opțiuni de cumpărare pentru a vă satisface nevoile și bugetul:

  1. Garsoniere și Apartamente tip studio – disponibile începând de la 58.000€.
  2. Apartamente cu 2 camere – prețuri de pornire de la 68.900€.
  3. Apartamente cu 3 camere – prețuri de pornire de la 111.400€.

Contactați-ne

Pentru a afla mai multe despre Titan4Residence și pentru a programa o vizită pentru a explora aceste apartamente moderne, nu ezitați să ne contactați:

Cu Titan4Residence, veți descoperi nu doar o locuință, ci un cămin modern și confortabil, într-o zonă cu potențial în continuă creștere din București. Nu ratați oportunitatea de a deveni proprietarul unui apartament deosebit în Titan4Residence!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *