Dacă visezi la o viață modernă și confortabilă într-o locație excelentă din București, Titan4Residence este destinația perfectă. Acest complex rezidențial oferă șansa de a locui în inima sectorului 3, în zona Theodor Pallady, cu acces facil la toate facilitățile și serviciile necesare.

Locație de Top Unul dintre punctele de forță ale Titan4Residence este locația sa deosebită. Aici vei găsi magazine importante precum MegaImage, Kaufland, Lidl, Metro Cash&Carry, Auchan Hypermarket, dar și magazine de mobilă și decor precum Jumbo, Jysk, Ikea, Dedeman și Decathlon Pallady. Cu o varietate de restaurante, pizzerii și cafenele în apropiere, ai mereu opțiuni delicioase pentru masă. Parcuri și zone verzi împrejur completează atmosfera plăcută a cartierului.

Educație de Calitate Pentru familiile cu copii, Titan4Residence este înconjurat de școli și grădinițe de încredere, printre care Scoala nr. 92, Gradinita nr. 211, Scoala nr. 20, Scoala nr. 200, și altele. De asemenea, Liceul International de Informatica, Scoala Spectrum și Colegiul tehnic Costin D. Nenitescu oferă o gamă diversificată de opțiuni educaționale pentru adolescenți.

Acces Facil la Transport Rezidenții Titan4Residence se bucură de legături excelente cu rețeaua de transport public. Stația de metrou Nicolae Teclu este la doar 8-10 minute de mers pe jos, oferind conexiuni rapide și comode către alte părți ale orașului. Linii de autobuz RATB, precum 23, 27, 40 și N111, completează opțiunile de transport și fac călătoriile ușoare.

Diverse Tipuri de Apartamente Complexul Titan4Residence pune la dispoziție o gamă variată de apartamente, inclusiv garsoniere și apartamente tip studio, apartamente cu 2 camere și apartamente cu 3 camere. Prețurile pornesc de la 58.000€, asigurând că fiecare potențial cumpărător găsește o soluție pe măsura bugetului și gusturilor personale.

Contactează-ne Pentru mai multe informații sau pentru a programa o vizită la Titan4Residence, nu ezita să iei legătura cu biroul de vânzări la numerele de telefon: 0775 355 245 sau 0773 936 561 sau să trimiți un e-mail la adresa de contact: vanzari@titan4residence.ro.

Descoperă eleganța urbană la Titan4Residence și trăiește viața confortabilă pe care o meriți. Nu rata oportunitatea de a locui într-un loc minunat în inima Bucureștiului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *