ANNE’S BRIDAL vă aduce în centrul atenției colecția sa impresionantă de rochii de mireasă stil „Printesa”, cu locații atât în București, cât și în Timișoara. Ne mândrim cu faptul că suntem sursa dvs. de încredere pentru a găsi rochia perfectă, care vă va transforma într-o adevărată prințesă în ziua nunții.

De ce să alegeți o rochie de mireasă stil „Printesa” de la ANNE’S BRIDAL:

Diversitatea Modelelor

Colecția noastră impresionantă cuprinde o varietate de modele de rochii de mireasă stil „Printesa”. Fie că doriți o fustă amplă cu dantelă delicată sau o rochie cu aplicații strălucitoare, suntem siguri că veți găsi rochia visurilor dumneavoastră în magazinul nostru.

 Măiestria Detaliilor

Ne preocupăm de fiecare detaliu al rochiilor noastre. Fiecare rochie este creată cu o atenție meticuloasă la cusături, dantelă, broderii și aplicații, pentru a vă asigura că veți străluci în ziua nunții. Croiul sofisticat al rochiilor „Printesa” subliniază talia și silueta, oferindu-vă un aspect fermecător.

 Comandă Personalizată

Dacă nu găsiți exact modelul dorit în magazin, vă oferim opțiunea de a comanda o rochie personalizată. Puteți adăuga detalii sau ajusta designul pentru a crea rochia de vis pe care ați imaginat-o.

 Timpul de Producție

Înțelegem că pregătirea nunții necesită timp și planificare. La ANNE’S BRIDAL, onorăm comenzile în aproximativ 4-5 luni și jumătate, cu posibilitatea de a adăuga timp suplimentar pentru ajustările dorite (2-3 săptămâni), astfel încât veți avea suficient timp pentru a vă pregăti pentru ziua specială.

 Voaluri și Accesorii

Magazinul nostru oferă o gamă variată de voaluri de diverse tipuri pentru a completa look-ul dumneavoastră de mireasă. De la voaluri lungi și scurte la modele cu dantelă și paiete, veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a adăuga o notă suplimentară de eleganță.

Date de Contact:

BUCUREȘTI:

TIMIȘOARA:

Vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre sau să ne contactați pentru a programa o probă și a începe căutarea rochiei de mireasă stil „Printesa” a visurilor dumneavoastră.

La ANNE’S BRIDAL, suntem dedicați să vă ajutăm să transformați ziua nunții voastre într-un eveniment cu adevărat special și memorabil!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *