Loading...
Bani Si AfaceriMondenPoliticaStiri ExterneStiri Romania

Deținutul îndrăgostit de psiholoaga închisorii din Miercurea Ciuc, condamnat la închisoare. Bărbatul a amenințat-o cu moartea
Deținutul îndrăgostit de psiholoaga închisorii din Miercurea Ciuc a fost condamnat la aproape nouă ani de închisoare, după ce i-a trimis femeii mai multe scrisori în care o amenința cu moartea și desfigurarea, revoltat că nu îi împărtășește sentimentele.

Bărbatul care este recidivist a fost condamnat definitiv de magistrații Curții de Apel Alba Iulia la o pedeapsă de aproape nouă ani de închisoare. Kalusi Robert i-a trimis femeii-psiholog din închisoare mai multe scrisori în care o amenința cu moartea, desfigurarea, incendierea casei și a mașinii. Deținutul era îndrăgostit de psiholoagă, însă ea nu îi împărtășea sentimentele, relatează Mediafax.

Kalusi Robert se afla în penitenciar în penitenciar în momentul în care a trimis scrisorile. Pentru faptele sale, el a primit o nouă pedeapsă care se adaugă la celelalte condamnări neexecutate.

Bărbatul de 35 de ani este acuzat de ultraj, influențarea declarațiilor, răzbunarea pentru ajutorul dat justiției. Pentru fiecare dintre infracțiunile comise, magistrații Curții de Apel Alba Iulia l-au condamnat la 8 ani, 4 luni şi 223 de zile de închisoare.

În plus, bărbatul nu are voie să se apropie de victima sa sau de familia acesteia, timp de 5 ani.

În timp ce era încarcerat timp de șapte ani în Penitenciarul Miercurea Ciuc, Kalusi Robert, un bărbat din Sovata, a declarat că are tentințe de suicid și violență cu alți deținuți și a cerut ajutorul psihologului închisorii. La una dintre ședințele de consiliere, deținutul i-a dat femeii câteva foi pe care și-a mărturisit sentimentele.

Psiholoaga și-a anunțat imediat superiorii, iar bărbatul i-a făcut o plângere penală pentru abuz în serviciu și divulgarea secretului profesional. Cazul a intrat apoi în atenția procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Miercurea Ciuc. Ancheta a fost preluată apoi de Parchetul de pe lângă Tribunalul Harghita care a decis clasarea dosarului.

Judecătorii susțin că, pe durata anchetei, deținutului i s-a permis să studieze dosarul în care avea calitatea de parte vătămată. Așa a reușit să aibă acces la declarația psihologului, inclusiv la date personale ale femeii, precum adresa de domiciliu.

După ce a fost eliberat din Penitenciarul Miercurea Ciuc, bărbatul a ajuns din nou la închisoare, la Aiud, pentru a executa un rest de pedeapsă. De aici i-a trimis psiholoagei scrisorile de amenințare.

Află conținutul uluitor al celor trei scrisori pe care deținutul i le-a trimis femeii-psiholog.

Citește și:

GALERIE FOTO & VIDEO / Frigidere, butelii și monitoare de calculator, aruncate în Dunăre. Delta, înecată în gunoaie, salvată de voluntari. Libertatea a fost la Sfântu Gheorghe, unde fluviul se varsă-n mare

Post-ul Deținutul îndrăgostit de psiholoaga închisorii din Miercurea Ciuc, condamnat la închisoare. Bărbatul a amenințat-o cu moartea apare prima dată în Libertatea.ro.

Loading...

Stiri asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close