Clinica Nordestetica din București este răspunsul la nevoile dvs. pentru o transformare estetică care vă redă încrederea. Cu peste două decenii de experiență în chirurgia estetică, Dr. Sorin Parasca este medicul pe care vă puteți baza în călătoria către o frumusețe autentică.

Expertiza în Chirurgia Estetică: O Carieră de Succes

Dr. Sorin Parasca este absolvent al Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București și medic primar la Clinica Nordestetica. Cu o carieră dedicată frumuseții și îmbunătățirii aspectului fizic, Dr. Parasca a acumulat o vastă experiență și cunoștințe deosebite, obținând rezultate semnificative în numeroase proceduri de chirurgie estetică.

Gama Variată de Proceduri Estetice

La Clinica Nordestetica, Dr. Sorin Parasca vă oferă o gamă extinsă de proceduri estetice pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele de frumusețe. Indiferent dacă doriți să vă îmbunătățiți aspectul feței, să modificați dimensiunea sau forma sânilor sau să vă conturați silueta, Dr. Parasca are cunoștințele și aptitudinile necesare pentru a realiza proceduri personalizate.

Printre procedurile oferite se numără:

Echipă de Specialiști Dedicată

La Clinica Nordestetica, colaborăm cu o echipă de specialiști dedicați, gata să vă ofere confort și siguranță, atât în timpul procedurilor, cât și în perioada de recuperare.

Contactați Dr. Sorin Parasca

Pentru a stabili o consultație sau pentru a obține mai multe informații despre procedurile de chirurgie estetică, sunați la 0723 513 914 sau trimiteți un e-mail la sorin.parasca@clinica-estetica.ro sau office@clinica-estetica.ro. Echipa noastră este aici pentru a vă răspunde la întrebări și pentru a vă oferi toate detaliile de care aveți nevoie pentru a lua o decizie informată.

Cu Dr. Sorin Parasca și Clinica Nordestetica, vă puteți aștepta la o experiență de chirurgie estetică sigură și eficientă, care vă va restitui încrederea și bucuria în frumusețea dumneavoastră. Descoperiți arta adevărată a frumuseții și începeți călătoria către o versiune mai strălucitoare a dumneavoastră chiar astăzi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *