În inima agitată a Bucureștiului, Dr. Sorin Parasca strălucește ca o figură de vârf în domeniul chirurgiei estetice, aducând cu el o expertiză extinsă și o bogată experiență într-o gamă variată de proceduri de succes. Cu peste două decenii de experiență în domeniu, Dr. Parasca este un nume de seamă pentru cei care caută să-și îmbunătățească aspectul și să-și recapete încrederea.

Ca medic cu certificare de bord, Dr. Sorin Parasca își desfășoară activitatea la prestigioasa Clinica Nordestetica din Sectorul 1 al Bucureștiului. Cu un doctorat în medicină și specializarea sa în chirurgia estetică, concentrându-se pe conturarea corpului după pierderea semnificativă în greutate, Dr. Parasca este cunoscut pentru cunoștințele sale extinse în transformarea și îmbunătățirea aspectului pacienților săi.

Pe lângă practica sa privată, Dr. Parasca ocupă și funcția de șef al clinicilor la Spitalul de Urgență pentru Chirurgie Plastică, Reconstructivă și Arși din București, contribuind la pregătirea noii generații de chirurgi plasticieni.

Diverse Proceduri Estetice

Un aspect distinctiv al carierei sale este gama largă de proceduri pe care le oferă, inclusiv:

  1. Abdominoplastie: O procedură care înlătură pielea abdominală în exces, rezultând într-un abdomen mai plat și mai ferm.
  2. Lifting facial: Pentru a reduce semnele îmbătrânirii și a restabili fermitatea pielii feței.
  3. Rinoplastie: Corectarea formei și dimensiunii nasului pentru o armonie facială.
  4. Augmentarea sânilor: Prin utilizarea implanturilor mamare, se obține un bust mai plin și se corectează asimetriile.
  5. Liposucție: Eliminarea grăsimilor nedorite din diverse zone ale corpului.
  6. Proceduri de conturare corporală: Pentru evidențierea mușchilor și conturarea liniilor corpului.

Profesionalism și Confidențialitate

Într-un domeniu în care încrederea și confidențialitatea sunt de importanță majoră, Dr. Parasca se distinge prin angajamentul său față de etică, integritate și protecția datelor pacienților. Asigură că fiecare pacient beneficiază de consultații detaliate și de informații cuprinzătoare cu privire la procedurile pe care le iau în considerare.

Contact

Pentru programări și informații suplimentare, Dr. Sorin Parasca poate fi contactat la:

În concluzie, Dr. Sorin Parasca este o autoritate de frunte în chirurgia estetică din București, oferind o carieră impresionantă și o pasiune pentru transformarea înfățișărilor și pentru restabilirea încrederii pacienților săi. Este o alegere de încredere pentru cei care caută servicii de înaltă calitate în domeniul chirurgiei estetice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *