București, România – Dacă visezi să-ți conturezi frumusețea interioară și să-ți revigorezi încrederea, Dr. Sorin Parasca este chirurgul estetic de excepție pe care trebuie să-l cunoști. Cu ani de experiență și pasiune profundă pentru perfecționare, Dr. Parasca este dedicat misiunii de a transforma visele pacienților în realitate.

Un Expert Cu Credențiale Impressionante

Dr. Sorin Parasca, membru al Asociației Chirurgilor Plastici din România și al Societății Române de Chirurgie Estetică, reprezintă un punct de referință în lumea chirurgiei estetice. Poziționându-se ca medic primar la Clinica Nordestetica și în calitate de șef de clinică la Spitalul Clinic de Urgență de Chirurgie Plastica, Reparatorie și Arsi, Dr. Parasca este, de asemenea, un coordonator de excepție pentru pregătirea medicilor rezidenți, asigurând calitate și siguranță în acest domeniu sensibil.

Frumusețea Ta, Prioritatea Lui

Cu o gamă largă de servicii personalizate, Dr. Sorin Parasca se angajează să aducă la suprafață frumusețea naturală a fiecărui pacient. De la chirurgia feței, chirurgia sânului și chirurgia siluetei până la proceduri neinvazive, fiecare intervenție este o operă de artă individualizată. Detaliile sunt esențiale în munca sa, iar obiectivul este de a corecta imperfecțiunile, îmbunătăți aspectul și restabili încrederea pacienților.

Accesibil Pentru Toate Bugetele

Dr. Sorin Parasca înțelege că chirurgia estetică poate fi o decizie financiară importantă. Cu prețuri care variază de la 200-300 EURO pentru proceduri ca umplerea ridurilor până la 4000 EURO pentru implanturi de fese, el oferă valoare autentică pentru fiecare euro investit în frumusețea personală.

Contactează-L Pentru a Descoperi Posibilitățile

Clinica lui, Nordestetica, este situată pe strada Daniel Ciugureanu nr. 24A, în inima Bucureștiului. Pentru informații suplimentare și pentru a face programări, poți să-l contactezi prin email la office@clinica-estetica.ro sau prin telefon la numărul 0723 513 914. Mai multe detalii despre experiența și serviciile sale sunt disponibile pe site-ul oficial al clinicii, http://www.nordestetica.ro, și pe site-ul său personal, drsorinparasca.ro.

Cu Dr. Sorin Parasca, poți avea încredere că vei experimenta o transformare sigură, personalizată și de încredere care va evidenția frumusețea ta autentică. Îmbrățișează oportunitatea de a colabora cu un maestru al chirurgiei estetice – Dr. Sorin Parasca – pentru a-ți evidenția frumusețea interioară și a-ți revigora încrederea în sine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *