Edil Contract SRL este sinonim cu excelența în marcajele rutiere. Cu o bază solidă în Cluj-Napoca și o experiență vastă de peste două decenii, suntem lideri în domeniul nostru, dornici să transformăm drumurile în căi de circulație mai sigure și mai bine organizate.

Oferta Noastră Variată Include:

  1. Materiale Diversificate – De la vopsea monocomponentă pe bază de apă la material termoplastic, suntem experți în aplicarea și selectarea celor mai potrivite materiale pentru marcajele rutiere. Ne adaptăm pentru fiecare proiect în parte.
  2. Tehnologie Avansată – Ne bazăm pe utilaje de ultimă generație pentru aplicarea uniformă și precisă a marcajelor rutiere. Uscarea asfaltului se realizează cu echipamente de încredere, asigurând durabilitate și eficiență.
  3. Frezare Profesională – Echipa noastră de specialiști se ocupă cu pricepere de întreținerea, reabilitarea și înlăturarea marcajelor rutiere existente pentru a face loc noilor proiecte de marcaje.
  4. Siguranța Pe Drumuri – Ne dedicăm să creștem siguranța pe drumurile publice. Realizăm marcaje rutiere conforme cu cele mai exigente standarde de siguranță, inclusiv covoare antiderapante și soluții inovatoare.
  5. Diversitate de Proiecte – Suntem mândri de contribuția noastră la o gamă diversă de proiecte, care includ marcaje rutiere bicomponente aglomerate, marcaje rutiere termoplastice multidot și monocomponente, și multe altele.

La Edil Contract SRL, ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți infrastructura rutieră pentru a asigura siguranța și eficiența traficului. Suntem pasionați și dedicați fiecărui proiect, indiferent de mărimea acestuia.

Pentru soluții profesionale de marcaj rutier, nu ezitați să ne contactați la numărul disponibil 24/7: 0740412600 sau să ne scrieți la adresa de email: edilcontract@yahoo.com. Găsiți mai multe informații și detalii pe site-ul nostru web marcajerutiere.eu. Alegeți Edil Contract SRL pentru a transforma calitatea drumurilor și a marcajelor rutiere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *