" /> Editorial sfâșietor despre felul în care ne mor copiii la 200 de metri de casă în satele depopulate. Vânați de adulți criminali și ignorați de către autorități și de comunitate! - Stiri de Ultima Ora | Stirile Zilei Online
Bani Si AfaceriMondenPoliticaStiri ExterneStiri Romania

Editorial sfâșietor despre felul în care ne mor copiii la 200 de metri de casă în satele depopulate. Vânați de adulți criminali și ignorați de către autorități și de comunitate!„Criminali, violatori si brute sunt peste tot în lume, dar în tarile în care statul funcționează, mecanismele de prevenție și procedurile salvează vieți. Acolo unde statul e parazitat de corupție și impostură și e neinteresat de viețile oamenilor, societățile eșuează și ele: fiecare e pe cont propriu, chiar și copiii de 11 ani, care pot sfârși împachetați în folie și aruncați pe un câmp”.

Magda Grădinaru scrie în ziare.com un text emoționant despre felul în care o țară care se descopune a ajuns să nu mai poată avea grijă de cei mai vulnerabili și expuși dintre locuitorii săi.

Copii, notează jurnalista, au ajuns să fie vânați pur și simplu în lipsa unei minime preocupări pentru siguranța lor, pe care atât autoritățile cât și locuitorii satelor s-ar cuveni s-o manifeste. Țara s-a transformat într-o colecție de feude, scrie Magda Grădinaru.

„Micii dumnezei de pe feudele țării au prăbușit țara în animalitate, pentru că asta e starea în care oamenii nu mai au încredere în instituții și, cu frică-n sân, își așteaptă copilele în poartă. Adriana nu a mai ajuns la poartă, a fost răpită la mai puțin de 200 de metri de casă, spune Poliția, pe un drum de sat în care niciun alt om nu a văzut-o și auzit-o”, notează autoarea editorialului..

„Urmeaza trei rânduri de alegeri”, se încheie articolul.

Post-ul Editorial sfâșietor despre felul în care ne mor copiii la 200 de metri de casă în satele depopulate. Vânați de adulți criminali și ignorați de către autorități și de comunitate! apare prima dată în Libertatea.

Stiri asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close