" /> Exclusiv. Încă un șef zboară din Ministerul Sănătății! Schimbări de ultimă oră! - Stiri de Ultima Ora | Stirile Zilei Online
adela neagoeadjunctAgenția Națională pentru Achiziții Publiceanapcostacheliviu dominic dumitruministerul sanatatiiPoliticasecretar general

Exclusiv. Încă un șef zboară din Ministerul Sănătății! Schimbări de ultimă oră!


„Decizia nr. 65/2020 privind încetarea, la cerere, a exercitării, cu caracter temporar, prin detaș̦are, de către domnul Liviu Dominic Dumitru a funcției publice vacante din categoria inalților funcționari publici de secretar general adjunct al Ministerului Sănătății. În vigoare de la 20 ianuarie 2020.
Publicat în Monitorul Oficial, Partea I nr. 38 din 20 ianuarie 2020. Forma aplicabila la 24 ianuarie 2020.”, se arată în Monitorul Oficial.

Liviu Dominic Dumitru, pe atunci director general în cadrul Agenţiei Naţionale pentru Achiziţii Publice (ANAP), a fost numit secretar general adjunct al Ministerului Sănătății, prin detașare cu caracter temporar. 

Decizia premierului Ludovic Orban a fost publicată pe 11 decembrie 2019 în Monitorul Oficial.

“Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Liviu Dominic Dumitru, director general în cadrul Agenţiei Naţionale pentru Achiziţii Publice, exercită, cu caracter temporar, prin detașare, funcția publică vacantă din categoria înalților funcționari publici de secretar general adjunct al Ministerului Sănătății, pentru o perioadă de 6 luni”, se arată în decizie.

Numirea vine la o săptămână după ce Adela Neagoe a părăsit funcția de secretar general adjunct al Ministerului Sănătății, în care a fost numită în luna iunie, “prin acordul părților”.

Stiri asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close