Loading...
Bani Si AfaceriMondenPoliticaStiri ExterneStiri Romania

Filmul ”Joker” a adunat 233 de milioane de dolari în primul week-end de vizionare”Joker”, cel mai nou film din seria ”Batman”, a adunat 233,5 de milioane de dolari la nivel mondial în primul week-end de vizionare, arată datele centralizate de către Box Office Mojo.

În SUA, pelicula a strâns 93,5 milioane de dolari, acesta depășind filmul ”Venom”, lansat de Sony anul trecut, și a ajuns cel mai popular film lansat în luna octombrie din istoria cinematografiei din SUA, potrivit sursei citate.

Joker este cel mai de seamă inamic al lui Batman, unul dintre cei mai celebri supereroi din benzile desenate. Filmul prezintă povestea lu Arthur Fleck, cel care care va deveni Joker, un criminal violent.

Controverse online

Filmul a fost cuprins de controverse, în special din prisma faptului că ar putea da ”apă la moară” celor care îl văd drept un model.

Pe de altă parte, fanii benzilor desenate apreciază povestea. De asemenea, criticii au apreciat prestația lui Joaquin Phoenix, actorul care îl portretizează pe Arthur Fleck.

Ar putea depăși ”Deadpool”

Filmul, care este interzis celor sub 17 ani, ar putea deveni cel mai celebru din categoria sa, având șanse să detroneze chiar și peliculele din seria ”Deadpool”. Primul dintre acestea a strâns 783,1 milioane de dolari în 2016, iar ”Deadpool 2” a adunat la rândul său 785 de milioane de dolari în 2018.

”Logan” – ultimul film din seria Wolverine, a strâns 619 milioane de dolari în anul 2017.

DC Comics vs Marvel

”Joker” face parte din universul DC Comics, alături de Batman, Superman, Wonder Woman, Flash, Cyborg sau Aquaman. DC Comics este proprietatea conglomeratului Warner Media, deținut de către operatorul de telefonie AT&T.

”Deadpool” și ”Logan” fac parte din universul Marvel, alături de Spider Man, Iron Man, Captain America, Hulk sau Thor. Marvel este proprietatea Disney, cel mai mare concern media din lume.

Post-ul Filmul ”Joker” a adunat 233 de milioane de dolari în primul week-end de vizionare apare prima dată în Libertatea.

Loading...

Stiri asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close