Amplasată în inima orașului Iași, Firma UPLUS a devenit un punct de referință în domeniul tâmplăriei PVC și a aluminiului, construindu-și o reputație solidă pe parcursul a peste 15 ani de activitate. Cu o angajare de neclintit față de calitate și servicii ireproșabile, această companie are ca obiectiv aducerea confortului și a esteticii în locuințele și afacerile clienților săi.

Experiență în Tâmplărie

Firma UPLUS nu este doar un furnizor de produse de tâmplărie; este un partener de încredere pentru toți cei care doresc să facă alegeri înțelepte pentru ferestre și uși. Cu peste 15 ani de experiență în domeniu, acești profesioniști vă pot ghida cu încredere în alegerea produselor potrivite pentru proiectele dvs.

O Gama Variată de Produse și Servicii

UPLUS oferă o gamă diversificată de produse și servicii legate de tâmplărie, inclusiv:

  1. Ferestre și Uși din PVC sau Aluminiu: Aici veți găsi soluții de cea mai înaltă calitate pentru ferestre și uși din PVC sau aluminiu, recunoscute pentru izolația termică excelentă și reducerea zgomotului.
  2. Reparații și Reglaje Tâmplărie: Echipa lor de experți este gata să vă ajute cu reparații și reglaje pentru ferestrele și ușile existente, aducându-le înapoi la performanța optimă.
  3. Plase Anti-insecte: Pentru a vă proteja de invazia insectelor nedorite, puteți alege dintr-o gamă variată de plase anti-insecte de calitate superioară.
  4. Sisteme de Umbrire: UPLUS furnizează soluții pentru umbrirea eficientă a ferestrelor și balcoanelor, cum ar fi rulouri de exterior, jaluzele și rolete.
  5. Uși Interioare și de Garaj: Cu o gamă variată de opțiuni, puteți găsi uși interioare și de garaj care completează aspectul și funcționalitatea casei dvs.
  6. Parchet: Compania oferă parchet de înaltă calitate care poate adăuga un plus de eleganță interiorului locuinței dvs.
  7. Compartimentări din Sticlă: Pentru un aspect modern și spațiu deschis, UPLUS furnizează soluții de compartimentare din sticlă.
  8. Balustrade din Sticlă, Inox și Aluminiu: Pentru siguranță și estetică, puteți alege balustrade din sticlă, inox sau aluminiu, sau combinații între aceste materiale.
  9. Placări cu Sticlă Vopsită: Pentru un aspect unic și personalizat, UPLUS oferă servicii de placare cu sticlă vopsită.

Orar și Locație

Firma UPLUS este disponibilă de luni până vineri, între orele 08:00 și 18:00, pentru a răspunde la întrebările dvs. Sediul lor este situat în Satul Breazu, pe Strada Neamțului, Nr. 30A.

Contact și Informații Suplimentare

Pentru întrebări sau detalii suplimentare despre serviciile și produsele oferite de UPLUS, nu ezitați să îi contactați la numărul de telefon 0736.18.66.48 sau prin e-mail la adresa consultance@uplus.ro. Echipa lor dedicată este pregătită să răspundă la toate întrebările și să vă ofere soluții personalizate pentru nevoile dvs. de tâmplărie.

În concluzie, Firma UPLUS din Iași este partenerul de încredere pentru toți cei care caută servicii profesionale de tâmplărie din PVC și aluminiu, precum și alte soluții legate de ferestre și uși. Cu o experiență vastă și o gamă variată de produse de încredere, acești profesioniști se dedică transformării locuințelor și afacerilor în spații confortabile și estetice, garantând că fiecare proiect este realizat cu cea mai înaltă calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *