Floarea-soarelui, cunoscută științific sub denumirea Helianthus annuus, este o cultură agricolă semnificativă pentru regiunea Tulcea. Cu o experiență de peste două decenii, SC ACVILA SRL, o companie cu capital integral românesc, își dedică resursele și pasiunea pentru producția, prelucrarea și comercializarea de semințe de floarea-soarelui de cea mai înaltă calitate. În acest articol, vom explora în detaliu această cultură și serviciile specializate oferite.

Floarea-Soarelui – Surse de Nutriție și Prosperitate

Floarea-soarelui, cunoscută pentru frumusețea sa și semințele bogate în ulei și substanțe nutritive, are un impact semnificativ asupra agriculturii. Semințele sale găsesc aplicații în producția de ulei de floarea-soarelui și reprezintă o sursă importantă de nutriție pentru oameni și animale.

Diversificare în Agricultură

SC ACVILA SRL nu se rezumă doar la producția de semințe de floarea-soarelui. Cu determinare, cultivăm și alte culturi, precum cereale, leguminoase, plante oleifere și furajere, adaptate cu atenție la specificul zonei Tulcea. Această diversitate de culturi sprijină securitatea alimentară și protejează mediul înconjurător.

Pesticide de Încredere

Pentru a proteja culturile și a obține recolte sănătoase, oferim pesticide de înaltă calitate, personalizate pentru fiecare fermier. Acest serviciu contribuie la controlul eficient al dăunătorilor și bolilor care pot afecta culturile.

Prelucrare și Ambalare cu Atenție

Semințele de floarea-soarelui sunt prelucrate și ambalate cu atenție deosebită în stația noastră de prelucrare, asigurând calitatea și siguranța produselor noastre.

Semințe Certificate și Garantate

Fiecare sămânță de floarea-soarelui pe care o oferim este certificată și garantată, oferind încredere clienților noștri în produsele noastre.

Consultanță și Informații Utile

Suntem aici pentru a oferi informații și consultanță specializată despre produsele noastre și practicile agricole potrivite. Echipa noastră de experți este pregătită să sprijine agricultorii în procesul de cultivare și îngrijire a culturilor.

Pentru a intra în contact cu noi sau a afla mai multe detalii, vă puteți adresa la adresa noastră: Tulcea, Macin, str. Viticultori, nr. 1. Suntem, de asemenea, disponibili la telefon la numărul 0240573181 și la adresa de email sc.acvila.srl@gmail.com. Detalii suplimentare pot fi găsite pe site-ul nostru web: acvila-seminte.ro.

În concluzie, floarea-soarelui de sămânță rămâne o cultură agricolă remarcabilă și versatilă, iar SC ACVILA SRL se dedică oferirii de produse de cea mai înaltă calitate și servicii agricole specializate, sprijinind comunitatea agricolă din Tulcea în călătoria lor spre succes. Cu o gamă variată de culturi și servicii, suntem partenerul dumneavoastră de încredere în agricultură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *