În inima agriculturii din Tulcea, o companie remarcabilă strălucește ca un soare vibrant printre culturile fertile de floarea soarelui. SC ACVILA SRL, înființată în anul 1996, s-a dedicat cu pasiune cultivării, producției, prelucrării și recoltării de floarea soarelui de semință. Cu un sediu social în Tulcea, Macin, str. Viticultori, nr. 1, această firmă a devenit un jucător esențial în industria agricolă, specializându-se în producerea, prelucrarea și comercializarea produselor agricole, în special în industria alimentară și în producția de ulei vegetal.

Istoria și Evoluția

De la începuturile sale umile în 1996, SC ACVILA SRL a experimentat o creștere constantă, alimentată de dedicarea și eforturile depuse în agricultură. Inițial axată pe cultivarea florei soarelui, firma și-a extins activitățile pentru a include prelucrarea și comercializarea produselor agricole, câștigându-și un renume solid în regiunea Tulcea.

Procesul de Cultivare

Floarea soarelui este una dintre cele mai iubite și răspândite culturi în România, iar SC ACVILA SRL contribuie la această tradiție agricolă cu pasiune și expertiză. Procesul de cultivare începe cu selecția atentă a semințelor, urmată de o plantare meticuloasă și gestionarea atentă a condițiilor de creștere. Firma investește în tehnologie de ultimă generație și practici agricole durabile pentru a asigura calitatea superioară a recoltei.

Prelucrarea și Comercializarea Produselor

Odată recolta adunată, SC ACVILA SRL se angajează într-un proces riguros de prelucrare. Semințele de floarea soarelui sunt atent curățate, sortate și procesate pentru a obține uleiul de calitate pe care îl oferă consumatorilor săi. Compania pune un accent deosebit pe standardele de igienă și calitate pentru a livra produsele finale la cel mai înalt nivel.

Produse și Utilizări

Produsele SC ACVILA SRL nu sunt doar alimente gustoase, ci și ingrediente esențiale în bucătărie. Uleiul de floarea soarelui este cunoscut pentru beneficiile sale pentru sănătate și este folosit în mod frecvent în gătit. De asemenea, semințele de floarea soarelui reprezintă o gustare sănătoasă și hrănitoare, bogată în nutrienți esențiali.

Implicarea în Comunitate

SC ACVILA SRL nu este doar o companie agricolă; este o parte vitală a comunității din Tulcea. Prin susținerea agriculturii durabile, crearea de locuri de muncă și implicarea în proiecte comunitare, firma își asumă responsabilitatea socială și contribuie la dezvoltarea localității.

Date de Contact

Dacă sunteți interesat să aflați mai multe sau să luați legătura cu SC ACVILA SRL, puteți să îi contactați la:

Concluzie

SC ACVILA SRL nu este doar un producător de semințe de floarea soarelui; este o poveste de succes în lumea agriculturii din Tulcea. Cu o istorie bogată, angajament pentru calitate și implicare comunitară, firma este o forță conducătoare în industria agricolă. Fiecare strop de ulei de floarea soarelui produs de această companie poartă cu el pasiunea și tradiția agriculturii din această regiune fertila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *