" /> FOTO | Klaus Iohannis intră oficial în cursa pentru un nou mandat de preşedinte: „PSD trebuie îndepărat de la putere, prin mijloace constituţionale!” - Stiri de Ultima Ora | Stirile Zilei Online
Bani Si AfaceriMondenPoliticaStiri ExterneStiri Romania

FOTO | Klaus Iohannis intră oficial în cursa pentru un nou mandat de preşedinte: „PSD trebuie îndepărat de la putere, prin mijloace constituţionale!”Preşedintele Klaus Iohannis a venit, vineri, la Biroul Electoral Central pentru a-şi înregistra oficial candidatura la alegerile prezidenţiale. Peste 2,2 milioane de semnături au strâns liberalii pentru actualul şef al statului.

Şeful statului a fost întâmpinat de peste o sută de liberali, care purtau tricouri albastre cu sloganul acestuia de campanie, “O Românie normală”.

PNL a reuşit să trângă cele mai multe semnături dintre toţi candidaţii, 2,2 milioane de semnături.

“Este nevoie de o muncă imensă pentru a repara tot ceeea ce a stricat PSD-ul”, a spus preşedintele, el arătând că este nevoie de modernizarea României, de autostrăzi şi spitale şi de reforma instituţiilor statului.

Klaus Iohannis a mai spus că ceea ce îşi doreşte el este “o Românie normală” cu instituţii funcţionale, în care românii să nu mai plece, iar cei plecaţi să se întoarcă”.

“Pot să spun acum, la final de mandat, că am reuşit, prin mijloacele constituţionale, să previn din stricăciunile planificate de cei de la PSD”, a afirmat preşedintele, dând ca exemplu referendumul pentru Justiţie.

“Este nevoie de o resetare, o modernizare a României şi sutn dispus să duc această luptă”, a mai spus el, arătând că va face acest lucru alături de un guvern din care să facă parte PNL.

Post-ul FOTO | Klaus Iohannis intră oficial în cursa pentru un nou mandat de preşedinte: „PSD trebuie îndepărat de la putere, prin mijloace constituţionale!” apare prima dată în Libertatea.

Stiri asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close